Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Vielä voi hakea opiskelemaan – koulutuksia esitellään Lahden torilla 16.8.

Koulutuskeskus Salpaus

Vielä voi hakea opiskelemaan – koulutuksia esitellään Lahden torilla 16.8.

Tiedote.
Julkaistu: 15.08.2016 klo 09:19
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpauksen nuorten koulutuksessa on vapaana yli sata opiskelupaikkaa Lahdessa, Heinolassa ja Asikkalassa. Haussa oleviin koulutuksiin pääsee tutustumaan tiistaina 16.8. kello 10–14 Lahden torilla, kun paikalle saapuu älybussi Linkku. Salpauksen opinto-ohjaajat vastaavat kysymyksiin ja kertovat sekä nuorten että aikuisten koulutusmahdollisuuksista.

Nyt haussa olevat paikat jakaantuvat usealle eri alalle. Lahdessa paikkoja on esimerkiksi matkailualalla, vaatetusalalla sekä hotelli-, ravintola- ja cateringalalla. Heinolaan voi hakea opiskelemaan muun muassa audiovisuaalista viestintää ja turvallisuusalaa. Runsaasti vapaita paikkoja on myös kone- ja metallialalla Lahdessa ja Heinolassa sekä luonnonvara-alalla Asikkalassa.

Lahdessa järjestettävä ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava Valma-koulutus sopii niille, jotka tarvitsevat lisäaikaa tai -valmiuksia koulutukseen hakeutumista varten. Vapaita paikkoja on myös maahanmuuttajille tarkoitetuissa ryhmissä.

Peruskoulun tai lukion suorittaneet hakevat koulutukseen lisähaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Ammatillisen tutkinnon tai korkeakoulututkinnon suorittaneet hakevat erillishaussa suoraan oppilaitokseen. Hakulomakkeen voi täyttää Salpauksen nettisivuilla.

Salpauksen aikuiskoulutukseen sekä oppisopimuskoulutukseen voi hakeutua ympäri vuoden. Tarjolla on ammattitaitoa täydentävää koulutusta sekä tutkintoja monelta eri alalta.

Salpauksen lukuvuosi alkoi keskiviikkona 10.8., jolloin opintonsa aloitti noin 1 500 uutta nuorta opiskelijaa.

Tuorein tieto haussa olevista paikoista sekä lisätiedot kaikista koulutuksista osoitteessa www.salpaus.fi

Lisätietoja 

Opiskelijapalvelupäällikkö Laura Linnavuori, puh. 044 708 1323
Lisähakuinfo Lahden torilla: opinto-ohjaaja Eija Tamminen, puh. 050 385 5560

Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisen peruskoulutuksen ja aikuiskoulutuksen järjestäjiä. Vuosittain Salpauksessa opiskelee yli 20 000 nuorta ja aikuista. Opettajia ja muuta henkilöstöä Salpauksessa on noin 800. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs