Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Vapaita opiskelupaikkoja tarjolla Kyamkissa

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Vapaita opiskelupaikkoja tarjolla Kyamkissa

Tiedote.
Julkaistu: 23.07.2014 klo 08:00
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa kevään yhteishaussa vapaiksi jääneet opiskelupaikat ovat haettavissa täydennyshaussa ja aikuiskoulutuksen lisähaussa.

Kaikki haettavina olevat koulutukset on esitelty sivulla www.kyamk.fi/haenyt. Samasta osoitteesta löytyvät valintaperusteet, mahdolliset ennakkotehtävät sekä tietoa valintakokeista. 

Aikuiskoulutuksen lisähaussa 14.–31.7.2014 hakukohteena on logistiikan koulutus Kotkassa. Haku tapahtuu suoraan Kyamkiin: www.kyamk.fi/haenyt.

Koulutuksesta valmistuu insinöörejä (AMK), jotka työllistyvät esimies- ja asiantuntijatehtäviin teollisuuden, kaupan ja logistiikan yrityksiin. Monimuotoisena toteutettava koulutus mahdollistaa tutkinnon suorittamisen työn ohessa. Opintoihin sisältyy lähiopetusta, verkko-opintoja ja itsenäisiä tehtäviä.

Nuorten koulutuksen täydennyshaussa 28.–31.7.2014 hakukohteina ovat päiväopintoina Kotkassa toteutettavat merenkulun ja logistiikan koulutukset. Valmistuneiden tutkintonimike on insinööri (AMK).  Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa hakupalvelussa www.amkhaku.fi.

Merenkulun insinöörikoulutuksesta valmistuu tekniset laitteistot ja järjestelmät hallitsevia merenkulkijoita maailmanlaajuiseen meriliikenteeseen. Työelämässä he sijoittuvat konepäällystöön.

Logistiikan koulutus yhdistää tekniikan tuntemuksen yritystaloudelliseen osaamiseen. Valmistuneilla on valmiudet monipuolisiin logistiikan esimies- ja asiantuntijatehtäviin. Opiskelijat voivat erikoistua opinnoissaan kansainvälisiin kuljetuksiin joko suomen- tai englanninkielisessä opetuksessa.

Lisätiedot

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Suunnittelija Tuija Koskipuro
hakutoimisto@kyamk.fi
puh. 044 702 8890

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs