Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Uusia yhteistyömahdollisuuksia Kiinassa

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Uusia yhteistyömahdollisuuksia Kiinassa

Tiedote.
Julkaistu: 30.01.2015 klo 10:28
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulussa vieraili 26.–27.1.2015 delegaatio Nanchangista Kiinasta. Delegaatiossa oli edustajia seuraavista organisaatioista: Jiangxi Provincial Education Department, Jiangxi Normal University Science and Technology College, Jiangxi Science and Technology Normal University sekä Jiangxi University of Finance and Economics.

Vierailun aikana keskusteltiin erilaisista yhteistyömahdollisuuksista. HAMKin osaamisesta erityistä kiinnostusta herättivät ammatillinen opettajankoulutus ja sosiaaliala, mukaan lukien sosiaalialan koulutuksen kehittäminen. Vierailun yhteydessä luonnosteltiin yhteistyösopimukset ja sopimus Jiangxi University of Finance and Economicsin kanssa allekirjoitettiin tiistaina 27.1.2015. Jiangxi Science and Technology Normal University on ollut HAMKin partneri vuodesta 2009.

Uusi yhteistyösopimus antaa uusia mahdollisuuksia erityisesti HAMKin yrittäjyyden ja liiketalouden sekä hyvinvoinnin yksiköille. Liikkuvuuden lisäksi sopimus mahdollistaa monipuoliset kehittämishankkeet.

Jiangxi Provincial Education Department koordinoi ja hallinnoi kaikkia provinssin yliopistoja, lukioita ja ammatillisia oppilaitoksia. Tämä tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia tarjota mm. opettajien täydennyskoulutusta keskitetysti useille provinssin oppilaitoksille. Yhteistyön suunnittelu käynnistettiin välittömästi.

HAMKilla ja Jiangxin provinssin pääkaupungilla Nanchangilla on yhteistä historiaa jo useamman vuoden takaa. Valkeakoski ja Nanchang allekirjoittivat ystävyyskaupunkisopimuksen (Twin-City Agreement) vuonna 1997 ja Hämeenlinnan kaupunki yhteistyösopimuksen vuonna 2014. Nanchangissa on viisi miljoonaa asukasta, ja koko Jiangxin provinssin asukasluku on 45 miljoonaa.

Lisätiedot

kansainvälisten asioiden päällikkö Marja Räikkönen, p. 040 766 3216 tai sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi

 

 

Liitetiedostot

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs