Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Uusi 3D-oppimispeli perehdyttää hauskalla tavalla rakennusalan teoriaan

Koulutuskeskus Salpaus

Uusi 3D-oppimispeli perehdyttää hauskalla tavalla rakennusalan teoriaan

Tiedote.
Julkaistu: 14.02.2012 klo 08:15
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpauksessa on kehitetty uusi 3D-oppimispeli Sandbox, joka soveltuu rakennusalan ammatilliseen koulutukseen. Peli toimii vapaan lähdekoodin RealXtend-virtuaaliympäristössä, jossa opiskelijat pääsevät avattarina tutustumaan rakennusalan teoriaan.

– Pelillisyys auttaa ymmärtämään teoriaa paremmin ja hauskalla tavalla, kertoo projektipäällikkö Georges Segura.

Valtaosa nuorista viettää aikaansa erilaisissa pelillisissä ympäristöissä, joten oppimispeli on tuttu, mielenkiintoinen ja mukaansatempaava väline edistää oppimista. Peliä voidaan pelata yhden opiskelijaryhmän voimin ATK-luokassa, mutta myös verkon yli erimerkiksi eri paikkakunnalla opiskelevien kesken.

Peli on kehitetty yhdessä oululaisen pelifirman LudoCraftin kanssa. Pedagogista näkökulmaa pelin suunnitteluun ovat tuoneet rakennusalan opettajat sekä työelämän edustajat.

Peli on tehty Opetushallituksen rahoittamassa Sandbox-hankkeessa, jossa on kehitetty myös ammatillisen koulutuksen opettajien verkkopedagogisia kykyjä sekä valmiuksia toimia uusissa oppimisympäristöissä, kuten virtuaalisissa maailmoissa.

Sandbox-oppimispelin voi ladata ilmaiseksi osoitteesta http://salpro.salpaus.fi/sandbox/

Lisätietoja
Koulutuskeskus Salpaus
Georges Segura, puh. 044 708 1268

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs