Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Uudistetut koulutustakuu.fi-sivut avattu

Turun kaupungin sivistystoimiala

Uudistetut koulutustakuu.fi-sivut avattu

Tiedote.
Julkaistu: 31.03.2016 klo 09:15
Julkaisija: Turun kaupungin sivistystoimiala

Kokonaan uudistetut koulutustakuu.fi-sivut on avattu maaliskuun lopussa. Sivusto sisältää yli 200 nuoriso- ja koulutustakuuseen liittyvää hyvää käytäntöä ja lähes 50 julkaisua samasta aihepiiristä. Erilaiset toimintamallit ja niihin liittyvät julkaisut on kerätty kaikkiaan yli 30 hankkeesta, jotka on vuosien 2008-2016 välillä toteutettu muun muassa Euroopan sosiaalirahaston, Opetushallituksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön rahoituksella.

– Uusi iskulause ”kaikki mitä olet aina halunnut tietää nuorisotakuusta, mutta et ole uskaltanut kysyä” kertoo kaiken oleellisen. Sivusto on erinomainen tietolähde niin omaa työtään kehittäville ammattilaisille kuin vaikkapa tutkijoillekin. Ja tietysti ylipäänsä kenelle tahansa nuoriso- ja koulutustakuusta kiinnostuneelle, kertoo sivustoa ylläpitävän Turun kaupungin sivistystoimialan projektitoimiston päällikkö Matti Mäkelä.

Alun perin Hyvällä mallilla -hankkeessa kerättyjen toimintamallien levitykseen luodun sivuston uudistaminen tuli ajankohtaiseksi sivuston paisuttua alkuperäistä käyttötarkoitustaan huomattavasti laajemmaksi.

– Sivuilla oli valtavasti tietoa, mutta käyttäjäystävällisyydessä alkoi olla toivomisen varaa. Nyt sivuilta on karsittu turhat asiat pois, ja esimerkiksi eri hankkeiden parhaiden innovaatioiden löytäminen onnistuu paljon aiempaa helpommin. Käyttäjäpalautteen avulla kehitämme sivuja tietysti entistä paremmiksi myös tulevaisuudessa, Mäkelä summaa.

Suomenkielisen osion lisäksi sivuilta löytyy hyviä käytäntöjä ja erilaisia julkaisuja myös ruotsiksi ja englanniksi.

www.koulutustakuu.fi

Lisätietoja:

projektitoimiston päällikkö Matti Mäkelä
matti.makela@turku.fi, 044 9073 166

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs