Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Unexpected Encounters – Senses and Touching in Services and Care -konferenssi Porvoo Campuksella

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Unexpected Encounters – Senses and Touching in Services and Care -konferenssi Porvoo Campuksella

Tiedote.
Julkaistu: 13.03.2015 klo 11:01
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Laurea ja HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulut järjestävät Porvoo Campuksella neljännen kansainvälisen Encounters  -konferenssin ’Unexpected Encounters – Senses and Touching in Services and Care’ 17.–19.3.2015. Aiheesta järjestetään lehdistötilaisuus maanantaina 16.3.2015 klo 13.00 Porvoo Campuksella.

Konferenssin tavoitteena on tuoda uusia näkökulmia palvelumuotoiluun. Keskeisenä ajatuksena on ihmisen ymmärtäminen kokonaisuutena palvelun ja hoidon kehittämisessä. Konferenssi tuo yhteen tutkimuksen ja käytännön palveluiden kehittämisessä rikkoen rajoja eri tieteenalojen sekä tieteen ja taiteen välillä. Tavoitteena on tuottaa oivaltavaa ymmärrystä palvelumuotoiluun, jossa holistinen ihminen on keskiössä.

Kansainväliset pääpuhujat konferenssissa ovat:

  • Stefan Moritz the Director of Service Design, Veryday, Sweden
  • Raija Komppula Professor of Marketing, University of Eastern Finland, Finland
  • Arianna Maiorani Senior Lecturer in Linguistics, Loughborough University, UK
  • Barbara Hellige Nurse and Social Scientist, University of Applied Sciences Hannover, Germany
  • Soile Juujärvi a Doctor of Social Sciences and Principal Lecturer, Laurea University of Applied Sciences and Adjunct Professor in social psychology, University of Helsinki, Finland
  • Tuija Toivola Research and Development Manager, Haaga-Helia University of Applied Sciences, Finland

Encounters15 konferenssin keskeiset ideat näkyvät myös konferenssin toteutuksessa. Monipuolisessa ohjelmassa tiede ja taide kohtaavat tuoreella tavalla. Konferenssin järjestelyissäkin lähtökohtana on ollut holistinen ihminen.  Tapahtuma tarjoaa osallistujille (noin 70) runsaita, yllättäviä ja moniaistisia kohtaamisia. Ohjelma koostuu yli 30 esityksestä, jotka voivat olla erilaisia alustuksia, workshopeja tai muita kiehtovia toteutustapoja. 

Olet lämpimästi tervetullut lehdistötilaisuuteen, joka pidetään maanantaina 16.3.2015 klo 13.00 Porvoo Campuksella tilassa 2604, Taidetehtaankatu 1, 06100 Porvoo. Ystävällisesti pyydämme vahvistamaan osallistumisen pe 13.3.2015 osoitteeseen encounters15@laurea.fi.

Lisätietoja Encounters15-konferenssista ja lehdistötilaisuudesta antaa Tarja Kantola, konferenssin puheenjohtaja, yliopettaja, Laurea-amk: tarja.kantola@laurea.fi tai +358 40 6830 156.

Encounters15-sivusto: www.encounters15.org/

HAAGA-HELIA on yksityinen, Suomen johtava matkailualan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa myös liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luo työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs