Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Umpilehmäseminaari Toholammilla 8.10. ja Oulussa 9.10.

Oulun ammattikorkeakoulu

Umpilehmäseminaari Toholammilla 8.10. ja Oulussa 9.10.

Tiedote.
Julkaistu: 03.10.2012 klo 08:35
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun seudun ammattikorkeakoulun (Oamk) Luonnonvara-alan yksikön VENE – Verkostot nautakarjatalouden edistäjinä -hanke järjestää umpilehmien hoitoon ja ruokintaan paneutuvan seminaarin maidontuottajille ja alan asiantuntijoille. Samansisältöinen seminaari järjestetään maanantaina 8.10. Toholammin kulttuurisalissa (Lampintie 5, Toholampi) ja tiistaina 9.10. Oamkin Luonnonvara-alan yksikössä (Metsäkouluntie, Oulu).

Umpikauden hoidosta ja olosuhteista saapuu luennoimaan hollantilainen eläinlääkäri Joep Driessen Vetvicestä. Driessen on lehmähavaintokoulutuksen kehittäjä ja kouluttanut myös suomalaiset havaintokouluttajat. Hänen aiheenaan on ”Dry cow and transition signals for a successful start of lactation, management of dry off, calving and early lactation”. Seminaarin englanninkielisessä osuudessa on simultaanitulkkaus.

Umpilehmien ruokinnasta puhuu yritysneuvoja, lehmähavaintokouluttaja ja huippuosaaja Minna Norismaa ProAgria Pohjois-Karjalasta.

Koko päivän kestävä seminaari on maksuton ja oikeuttaa maatalousyrittäjän opintorahaan.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Tuovi Mäki, projektityöntekijä, 040 163 4534, tuovi.maki@jedu.fi

www.oamk.fi/vene

 

Liitetiedostot

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs