Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Työskentelyä moniammatillisissa tiimeissä

Turun ammattikorkeakoulu

Työskentelyä moniammatillisissa tiimeissä

Tiedote.
Julkaistu: 10.10.2016 klo 14:33
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Turun AMK:n sosiaali- ja terveysalan monimuotokoulutuksen opiskelijat valmistautuvat moniammatilliseen yhteistyöhön ja monialaisen osaamisen jakamiseen. Opiskelijoille on järjestetty teemapäivä 13.10.2016.

 

Tulevan sote-uudistuksen myötä tarvitaan enenevässä määrin moniammatillista osaamista. AMK:n sosiaali- ja terveysalan monimuoto-opiskelijat harjoittelevat tätä eri koulutusten välisillä opinnoilla. Eri koulutusten väliset teemapäivät alkoivat viime keväänä, niitä järjestetään puolivuosittain.

Yhteiskunnan ongelmien monimutkaistuminen edellyttää asiantuntijoilta tietoa, joka ei välttämättä sijoitu heidän asiantuntemuksensa alueelle. Tarvitaan moniammatillista verkostoyhteistyötä.

 

Verkostoyhteistyössä tarvitaan vuorovaikutustaitoja

 

Teemapäivän aikana opiskelijat saavat käsitellä aivovammapotilaan kotiutukseen liittyviä ongelmia yhteistyössä eri ammattialojen näkökulmasta.

 

– Moniammatillisen yhteistyön keskeisenä tavoitteena on tiedon ja osaamisen jakaminen. Verkostoyhteistyö on haastavaa, koska se edellyttää osallistujilta asiantuntijuuden lisäksi vuorovaikutustaitoja ja kykyä ratkaista ongelmia yhdessä, koulutusvastaava Anne Merta toteaa.

 

Päivän aikana käsitellään aivovammaa ja sen jälkeistä kotiuttamista. Toimintaterapeutti Maija Nurmi Turun Hyvinvointitoimialan Kotiutustiimistä kertoo tiimin toiminnasta. Kokemuskouluttaja Terje Vainio kertoo oman tarinansa kotiutumisesta.

 

Moniammatillinen yhteistyö ja monialainen osaaminen
– case aivovammapotilaan kotiutus 
 
torstai 13.10.2016 klo 8.30 - 15.30,

Turun ammattikorkeakoulu, Ruiskatu 8, Turku, luentosali 121

 

 

Lisätietoja:

Koulutusvastaava, Anne Merta

puh. 044 9074971, anne.merta@turkuamk.fi

Turku on paras opiskelukaupunki. Turun ammattikorkeakoulu on 10 000 osaajan yhteisö – tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. #ExcellenceInAction

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs