Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Työnkulun prosessit lyhenevät päivistä minuutteihin Xeroxin 15 uudella automaatioratkaisulla

Xerox Oy

Työnkulun prosessit lyhenevät päivistä minuutteihin Xeroxin 15 uudella automaatioratkaisulla

Tiedote.
Julkaistu: 25.05.2016 klo 10:59
Julkaisija: Xerox Oy

Automaatio-ohjelmisto vastaa tuotannon, vähittäispankkien ja korkeakoulujen kipupisteisiin.

Xerox on julkaissut 15 uutta työnkulun ratkaisua, jotka automatisoivat tavan, jolla organisaatiot vastaavat globalisaation ja lisääntyvien yhteensopivuusvaatimusten haasteisiin ja ylittävät asiakkaiden odotukset.

Uudet Xerox-ratkaisut kattavat kolme toimialaa – tuotannon, vähittäispankkialan ja korkeakoulut. Ratkaisujen avulla manuaaliset ja virhealttiit prosessit voidaan muuttaa automaattisiksi ja täsmällisiksi tehtäviksi, jotka kestävät minuutteja päivien sijaan. Lisäksi uudet automaatioratkaisut järjestelevät lukuisista eri lähteistä peräisin olevia tärkeitä tietoja – sekä paperissa että digitaalisessa muodossa – mahdollistaen organisaatioille tavan jakaa sisältöä useiden kanavien kautta.

”Yhä useammat käyttävät työssään mobiili- ja digitaalisia palveluja ja yritysten työntekijät ja asiakkaat odottavat enenevissä määrin yritysten nopeuttavan digitaalista muutosta”, sanoi Xeroxin suuryritystoimintojen johtaja Mike Feldman. ”Nämä 15 uutta ratkaisua yksinkertaistavat ja nopeuttavat monimutkaisia prosesseja ja auttavat organisaatioita toimimaan vuorovaikutuksessa asiakkaidensa, työntekijöidensä ja toimittajiensa kanssa käyttöympäristöstä riippumatta.”

Innovaatio takaisin tuotantoon

Kun uudelleen suunnitellaan tuote, kuten esimerkiksi matkapuhelin, joka voi sisältää jopa 350 erilaista osaa, tuotetaan samalla valtava määrä erilaisia asiakirjoja. Niihin voivat kuulua esimerkiksi ehdotettujen muutosten kuvaukset, selvitykset mihin osiin muutokset vaikuttavat, hyväksyntälomakkeet ja muutosten toteuttamisohjeet. Kun toiminta lisäksi edellyttää globaalia yhteistyötä, on helppo ymmärtää kuinka automatisoitu virtaviivainen järjestelmä voi säästää aikaa ja rahaa.

Xerox on julkaissut viisi uutta automaatioratkaisua valmistusprosessin yksinkertaistamiseksi. Ratkaisujen avulla yritykset saavat tuotteet entistä nopeammin markkinoille, voivat vähentää kulurakenteita, lisätä myyntiä ja luoda uutta kilpailua. Lisätietoja ratkaisuista osoitteessa http://xerox.bz/1XmNNU4.

Henkilökohtaisia pankkipalveluja digitaalisesti

Pankit laajentavat monikanavapalvelujaan, mahdollistaen asiakkaille pankkiasioiden hoitamisen esimerkiksi mobiililaitteilla, verkkoportaaleissa ja pankkiautomaateilla. Uusien petostentorjuntajärjestelmien ja asiakkaiden perehdytysjärjestelmien avulla Xerox auttaa pankkeja suojautumaan entistä paremmin petoksilta ja luomaan entistä yhtenäisemmän asiakaskokemuksen läpi eri käyttöympäristöjen. Lisäksi Xeroxin uudet yhteensopivuus- ja tietueidenhallintaratkaisut seuraavat tärkeitä asiakirjoja ja ilmoittavat työntekijälle heti, mikäli tietoja siirretään väärään paikkaan.

Lisätietoja kolmesta uudesta vähittäispankkien automaatioratkaisusta osoitteessa http://xerox.bz/1sBxp74.

Lisäpanostuksia opintopalveluihin

Xeroxin uudet korkeakouluratkaisut, kuten opintotuen käsittely, jonka avulla tukipaketit saadaan opiskelijoille entistä nopeammin, auttavat ammattikorkeakouluja ja yliopistoja tarjoamaan opiskelijoille saavutettavissa olevaa ja edullisempaa, innostavaa koulutusta.

Xeroxin ratkaisuilla voi vähentää tai poistaa kokonaan opintotoimistojen tarpeen manuaaliseen tietojensyöttöön. Lisäksi opintotuki, laskutus ja muut vastaavat prosessit hoituvat entistä nopeammin ja automaatio auttaa myös ehkäisemään virheitä.

Lisätietoja seitsemästä korkeakouluja koskevasta automaatiotyökalusta osoitteessa http://xerox.bz/1TrktKT.

”Organisaatioilla on nyt entistä paremmat mahdollisuudet poistaa tehottomia, paperipohjaisia ja virheille alttiita prosesseja”, totesi Holly Muscolino, Research Vice President, Document Solutions, IDC. ”Xerox on laajentanut toimintaansa kolmelle uudelle toimialalle, joiden toimintaa hidastavat niiden paperiin pohjautuvat työnkulut. Xerox tarjoaa näille aloille digitaalisia ja automatisoituja vaihtoehtoja, joiden avulla organisaatiot voivat työskennellä nopeammin ja edullisemmin. Jatkamalla inventointeja vertikaalisten markkinoiden automaatioratkaisuihin, Xerox säilyttää toimittajana johtoasemansa dokumenttiteknologiamarkkinoilla.”

Jokaista työnkulun ratkaisua voidaan muokata ja niiden suunnitteluun, toimitukseen ja käyttöönottoon on saatavilla asiantuntevat tukipalvelut.

Saatavuus
Vähittäispankkien, tuotannon ja korkeakoulujen ratkaisut ovat saatavilla Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa. 

Lisätietoja: Tove Zilliacus, myyntijohtaja, Large Enterprise Operations (LEO), Xerox Oy, tove.zilliacus(at)xerox.com, puh. 040 586 9062

Xerox auttaa rakentamaan toimivampaa maailmaa. Hyödynnämme osaamistamme kuvantamisesta, liiketoiminnan prosesseista, analytiikasta, automaatiosta ja käyttäjäkeskeisyydestä ja rakennamme työnkulkuja, jotka edistävät tuottavuutta, tehokkuutta ja mukautuvuutta. Meillä on liiketoimintaa 180 maassa. Yli 140 000 työntekijäämme luovat merkityksellisiä innovaatioita ja tarjoavat liiketoiminnan prosesseihin liittyviä palveluita, tulostuslaitteita, ohjelmistoja sekä ratkaisuja, joista on todellista hyötyä asiakkaillemme – ja heidän asiakkailleen. 26. tammikuuta 2016 Xerox ilmoitti jakaantuvansa kahdeksi itsenäiseksi pörssinoteeratuksi yhtiöksi, jotka ovat palveluliiketoiminnasta vastaava Business Process Outsourcing -yhtiö ja laitevalmistuksesta vastaava Document Technology -yhtiö. Xeroxin arvio on, että jakautuminen saatetaan loppuun vuoden 2016 loppuun mennessä. Lue lisää osoitteessa www.xerox.com.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs