Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Turun AMK:n tiedetapahtumassa vierailija saa itse osallistua

Turun ammattikorkeakoulu

Turun AMK:n tiedetapahtumassa vierailija saa itse osallistua

Tiedote.
Julkaistu: 07.04.2014 klo 10:42
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Tiedetapahtumassa vierailija saa itse osallistua

Koe fysiikan voimat käytännössä

Turun ammattikorkeakoulun ensimmäisen vuoden tietotekniikan insinööriopiskelijat ovat kevään mittaan opiskelleet fysiikkaa pienryhmissä. Opintojakso huipentuu maanantaina 14.4. pidettävään tiedetapahtumaan Yritä & Ymmärrä.  Tapahtumaan on suunniteltu lyhyitä luentoja fysiikasta sekä kokeita, joissa vierailija pääsee kokeilemaan sekä kokemaan fysiikan voimia käytännössä.

Pääsiäisviikon maanantaina kello 12 alkava tapahtuma järjestetään Kupittaalla sijaitsevassa ICT-talossa, jossa ryhmät demonstroivat käytännönläheisesti kevään aikana omaksumiaan luonnontieteiden tietoja. Demot voivat olla videoita, pelejä, testejä tai jotain muuta, mitä opiskelijat ovatkaan kehittäneet.

– Päivän aikana järjestetään myös auditorioesityksiä, jotka opiskelijat ovat suunnitelleet opintojaksolla oppimiensa asioiden pohjalta. Luvassa on niin tietovisoja kuin faktaa aina ympäristömyrkyistä Newtonin lakeihin, jopa mahdotonta fysiikkaa, kertoo lehtori Leena Mattila Turun AMK:sta.

 

TERVETULOA 

Turun ammattikorkeakouluun, Joukahaisenkatu 3

maanantaina 14.4. klo 12.30 – 14.30

Auditorioissa Omega ja Myy

 

Tutustumiskierros kiinnostuneille

Jatko-opinnoista ja muutenkin opiskelusta Turun AMK:ssa kiinnostuneille on tarjolla tutustumiskierros ICT-talon kampukseen ja sen opetustiloihin. Paikalla on paljon opiskelijoilta, joilta kiinnostuneet voivat kysellä kokemuksia sekä vinkkejä esimerkiksi pääsykokeisiin.

Ensimmäisen vuoden insinööriopiskelija Jami Virtanen kertoo viihtyvänsä nykyopinnoissaan:

– ICT-talo on mukava paikka opiskella, tilat ovat riittävät ja tietotekniikka on opiskelun vaatimalla tasolla. Opetus on tasokasta ja kannustavaa. Parasta opiskelussa on kuitenkin huiput opiskelukaverit.

 

Lisätiedot:

Lehtori Leena Mattila, p. 044 9072 898, leena.mattila@turkuamk.fi

Insinööriopiskelija Kasperi Ekqvist, p. 040 1763 082, kasperi.ekqvist@students.turkuamk.fi

 

 

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 750 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs