Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Turun AMK:n Taideakatemian Videoiden yö 28.5.2014 klo 18

Turun ammattikorkeakoulu

Turun AMK:n Taideakatemian Videoiden yö 28.5.2014 klo 18

Tiedote.
Julkaistu: 22.05.2014 klo 16:20
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemian perinteinen Videoiden yö kokoaa yhteen opiskelijoiden elokuvia, animaatioita sekä opinnäytetöitä. Videoiden yötä vietetään ML Media Livin (ent. Domino) tiloissa Humalistonkadulla. 

Ohjelmassa mm. Kohtaamisia, rohkeutta maahanmuuttajien työnhakuun taiteen keinoin -hankkeessa tehtyjä dokumentti- ja animaatioelokuvia, opiskelijoiden omaehtoisesti tekemiä, pieniä fiktioharjoitustöitä (trilleriä ja lempeää huumoria), oivaltavia animaatioita ja monta opinnäytetyötä.

Tänä vuonna erikoisuutena nähdään nukketeatteri- sekä elokuvaopiskelijan yhteinen opinnäytetyö Pieni, sininen tapiiri, jossa ilmeikäs tapiiri ja nuori tyttö ystävystyvät. Tapiirin on luonut, ja sitä nukettaa nukketeatteriopiskelija Emma Golnick, ja tapiirin äänenä näyttelee Aati Saarva. Elokuvan on ohjannut Salla Kallio.

Muissa opinnäytetöissä käsitellään mm. koulukiusaamista aikuisten näkökulmasta (Hiljaiset Ystävät, ohj. Iile Lempiäinen), uskonnollisen herätysliikkeen alla varttuvan nuoren naisen elämää (Vierellä käy, ohj. Iina Hänninen), rakastavaisten kamppailua löytää toisensa takaisin tulevaisuuden kierossa yhteiskunnassa (Vapaus eli kala ilman viiniä on myrkkyä, ohj. Antero Sälpäkivi). Animaatioiden aihepiirinä on oman identiteetin etsiminen ja muovautuminen.

 

Videoiden yö
28.5.2014 kello 18
ML Media Liv (ent. Domino)
Humalistonkatu 7 a, 20100 Turku
Liput 3 e ovelta 

Lisätiedot:
Outi Hyytinen
Elokuvaleikkauksen lehtori
puh. 050 5985 269
outi.hyytinen@turkuamk.fi

Liitetiedostot

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 750 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs