Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Turun AMK:n kansainvälisen viikon kärkiteemoina yrittäjyys ja terveys

Turun ammattikorkeakoulu

Turun AMK:n kansainvälisen viikon kärkiteemoina yrittäjyys ja terveys

Tiedote.
Julkaistu: 29.03.2016 klo 09:31
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Turkuun kymmeniä vieraita eri puolilta Eurooppaa

Kärkiteemoina yrittäjyys ja terveys

 

Turussa Lemminkäisenkadulla, Joukahaisenkadulla sekä Ruiskadulla ja samanaikaisesti Salon kampuksella vietetään kansainvälistä viikkoa 4. - 8.4.2016. Turkuun saapuu tuolloin kymmeniä vieraita eurooppalaisista yhteistyökorkeakouluista. Viikon aikana vierailijat pitävät asiantuntijaluentoja, tutustuvat tutkimusryhmien toimintaan, Turun AMK:n oppimisympäristöihin sekä Turun yrityksiin.

 

Luennot jakaantuvat toimipisteittäin alojen mukaan, jolloin tietysti aiheista kiinnostuneitten on helppoa löytää itseään kiinnostavat luennot:

- Sosiaali- ja terveysalan eri alojen asiantuntijaluentoja on mahdollista seurata Ruiskadulla tiistaista torstaihin. Esimerkiksi tiistaina on mielenkiintoinen Health Promotion and Social Inclusion -työpaja ja torstaina työpajan aiheena on Social and Health Care Services, kertoo KV-asioiden koordinaattori Hanna Peussa.

- Yrittäjyyteen ja digitaalisuuteen liittyviä luentoja on vastaavasti Lemminkäisenkadun ja Joukahaisenkadun toimipisteissä tiistaista torstaihin. Muun muassa tiistaina vieraille järjestetään Innopeda-työpaja, jossa tuodaan tutuksi Turun AMK:n toimintatapoja ja innovaatiopedagogiikkaa, jolla kasvatetaan tulevaisuuden osaajia ja pitkällä tähtäyksellä yritysten kilpailuetua, toteaa KV-asioiden suunnittelija Päivi Oliva.

 

Salon-päivänä keskiviikkona 6.4. on tarjolla niin terveysalan kuin yrittäjyyden luentoja. Luennot ovat yleisölle avoimia tilaisuuksia, ja paikkana ovat Ylhäistentien auditoriot. Samalla pääsee tutustumaan myös Salon toimipisteen innovatiivisiin oppimisympäristöihin kuten BisnesAkatemian tiloihin.

 

 

TERVETULOA KUULEMAAN JA TUTUSTUMAAN AVAJAISIIN

maanantaina 4.4. ICT-Cityssä, Joukahaisenkadulla klo 16.00 – 18.00

Ohjelmassa

Avaus, rehtori Vesa Taatila, Turun AMK

koulutusjohtaja Juha Kontio, Liiketalous, ICT ja kemiantekniikka

koulutusjohtaja Marjut Putkinen, Terveys ja hyvinvointi

Cocktail ja seurustelua

 

Viikko antaa erinomaisen mahdollisuuden suunnitella tulevaisuuden yhteistyötä, verkostoitua ja vaihtaa ajatuksia ja parhaita käytäntöjä partnerikorkeakoulujemme henkilöstön kesken. Samalla myös Turun AMK:n tutkimusryhmät esittelevät toimintaansa ja ideoivat vieraiden kanssa uusia kehittämiskohteita.

 

Ohjelmassa on kaikille yhteisiä tapahtumia. Vieraat tutustuvat muun muassa suomalaiseen saunaan.

 

Lisätiedot:

KV-asioiden koordinaattori Hanna Peussa, Terveys ja hyvinvointi, puh. +358 40 355 0421

KV-asioiden suunnittelija Päivi Oliva, Liiketalous, ICT ja kemiantekniikka, puh. +358 50 5985 606

Turku on paras opiskelukaupunki. Turun ammattikorkeakoulu on 10 000 osaajan yhteisö – tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. #ExcellenceInAction

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs