Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Turun AMK Oy:lle 2 miljoonaa erillisrahoitusta valtiolta

Turun ammattikorkeakoulu

Turun AMK Oy:lle 2 miljoonaa erillisrahoitusta valtiolta

Tiedote.
Julkaistu: 06.02.2014 klo 11:14
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu Oy saa opetus- ja kulttuuriministeriöltä 2 miljoonaa euroa kehittämisrahaa vuosille 2014 ja 2015. Avustus on tarkoitettu uuden toimiluvan mukaiseen Turun AMK:n strategiseen kehittämiseen sekä yhteistyöhön Satakunnan ammattikorkeakoulun kanssa.


– Osa valtionavustuksesta ohjautuu uutena aloitettavaan hammasteknikkokoulutukseen ja osa Lounais-Suomen ammattikorkeakoululiittoumalle yhteistyöhankkeisiin. Hammasteknikkokoulutus siirtyy Metropolia-ammattikorkeakoulusta Turkuun vuonna 2015, ja sen siirto ja käynnistys tulee olemaan myös taloudellisesti merkittävä panostus uudelle yhtiölle, toteaa toimitusjohtaja Sami Savolainen.


OKM myönsi ammattikorkeakouluille yhteensä noin 20 miljoonaa euroa AMK-uudistusta tukeviin hankkeisiin. Kaikki AMK:t saivat uusien toimilupien mukaiseen strategiseen kehittämiseen pohjautuvaa rahoitusta. Suurimpia tuettavia hankkeita ovat Kymenlaakson ja Mikkelin ammattikorkeakoulujen yhdistymiseen tähtäävä hanke sekä vuoden 2014 alussa toimintansa aloittaneen Lapin ammattikorkeakoulun toimintarakenteen vahvistaminen.

Lisätiedot: Turun ammattikorkeakoulu Oy, toimitusjohtaja Sami Savolainen, p. 050 559 0489

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 800 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs