Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Turun AMK kiinnosti hakijoita syksyn yhteishaussa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun AMK kiinnosti hakijoita syksyn yhteishaussa

Tiedote.
Julkaistu: 01.10.2015 klo 12:55
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulun syksyn yhteishaussa on tarjolla opiskelupaikka yhteensä 263 henkilölle. Hakijoita oli kaikkiaan 3738 henkilöä. Luku on yli 600 enemmän kuin viime vuoden syksynä.

AMK:ssa alkaa tammikuussa kaikkiaan 11 koulutusta, joista Turussa yhdeksän ja Salossa kaksi koulutusta.

Tammikuussa 2016 alkavista koulutuksista yksi johtaa ylempään AMK-tutkintoon, neljä toteutetaan päiväopintoina ja kuusi monimuoto-opintoina, jolloin opintojen ohella voi työskennellä.

Haettavana oli enimmäkseen terveysalan koulutuksia. Päivätoteutuksena järjestetään myös insinöörikoulutus sekä kätilön, ensihoitajan ja terveydenhoitajan opinnot.

 

Kutsut valintakokeisiin lähetetään viikoilla 42 - 43

Valintakokeet järjestetään Turun ammattikorkeakoulussa viikoilla 43 ja 44. Hakijoille lähetetään valintojen tulokset 26.11.2015 ja mahdollisilta varasijoilta hyväksyminen päättyy viimeistään 17.12.

 

Tervetuloa opiskelemaan  Turun ammattikorkeakouluun!

AMK-opiskelussa korostuu aina vahva työelämäyhteys. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että Turun AMK:ssa opetus perustuu innovaatiopedagogiikkaan ja jo opiskeluvaiheessa sovelletaan työelämän toimintatapoja.

Perinteinen, opettajajohtoinen ja luentopainotteinen opetustyyli on väistynyt. Ammattikorkeakoulussa käytetään paljon projektimuotoista oppimista, jossa on keskeistä ryhmä- ja verkkotyöskentely.

 

Lisätietoja Turun AMK:n hakijapalveluista:

Andreas Iivonen, puh. 050 5985 813, etunimi.sukunimi@turkuamk.fi

Leena Metsävuori, puh. 044 9074 999, etunimi.sukunimi@turkuamk.fi 

hakijapalvelut@turkuamk.fi

 


Turku on paras opiskelukaupunki. Turun ammattikorkeakoulu on 10 000 osaajan yhteisö – tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. #ExcellenceInAction

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs