Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Turun AMK jakoi pikkujouluissa kiitosta henkilöstölleen

Turun ammattikorkeakoulu

Turun AMK jakoi pikkujouluissa kiitosta henkilöstölleen

Tiedote.
Julkaistu: 30.11.2012 klo 19:00
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Turun AMK jakoi pikkujouluissa kiitosta henkilöstölleen

Turun ammattikorkeakoulu jakaa vuoden lopussa kunniakirjat ansioituneille "amkkilaisille”. Pikkujouluja vietettiin perjantaina 30.11. ja  juhlan alussa jaettiin palkinnot äänestyksissä voittaneille.

Vuonna 2012 palkituiksi tulivat:

Vuoden Opettaja: Päivi Pietikäinen (päätoiminen tuntiopettaja, Terveysala)

Vuoden Opiskelija: Noora Kohomäki (liiketalouden opiskelija, Bioalat ja liiketalous)

Kultainen Purje: Innotiimi (Tekniikka, ympäristö ja talous -tulosalue) 
Tiimiin kuuluvat: Puheenjohtaja Taru Penttilä, Markku Ikonen, opiskelijaedustaja Harry Johansson, Pekka Jukantupa, Liisa Kairisto-Mertanen, Harri Lappalainen, Sami Lyytinen, Tommi Paanu, Ari Putkonen, Meiju Räsänen, Ulla Seppälä-Kaven, Tuire Tuominen ja Raisa Kääriä.  

Vuoden Purjehtijat: Jukka Niemensivu (elektroniikan laboratorioinsinööri, Tietoliikenne ja sähköinen kauppa) ja Tiina Häkkinen (täydennyskoulutuspäällikkö, Terveysala)

Työ tekijäänsä kiittää – ja nyt vielä opiskelijat, työkaverit ja johtokin kiittävät!

Turun AMK:n opiskelijakunta, TUO, on valinnut vuoden 2012 opettajaksi Terveysala-tulosalueen päätoimisen tuntiopettajan Päivi Pietikäisen. Opiskelijoiden perusteluissa sanotaan, että

”Päivi Pietikäinen on niitä opettajia, jotka muistaa koko ikänsä. Hän suhtautuu opettamiseen innolla ja pitää selvästi ammatistaan. Hän kohtelee opiskelijoita tasa-arvoisesti, joustaa tarvittaessa ja hänen kanssaan voi aina neuvotella asioista. Päivi on kuitenkin myös tarvittaessa jämäkkä ja osaa pitää rajoista kiinni.  Hän on myös hyvä ja huolehtiva tuutori-opettaja.”

Vuoden opiskelija -arvonimen saa liiketalouden opiskelija Noora Kohomäki bioalat ja liiketalous -tulosalueelta. Noorasta kerrotaan, että

”Noora puhaltaa projekteihin mahtavan yhteishengen ja hänen opiskelumenestyksensä on erinomainen. Lisäksi Nooralla  on uskomattoman positiivinen elämänasenne näkövammastaan huolimatta. Jos osaisimme muutkin olla enemmän Nooran kaltaisia, moni työyhteisö voisi paremmin”.

Kultainen Purje jaettiin Innotiimille, joka toimii Tekniikka, ympäristö ja talous -tulosalueella. Tiimin aikaansaannoksena innovaatiopedagogiikka on jalkautunut erilaisten uusien opetuksellisten menetelmien kautta eri koulutusohjelmiin.

Innotiimin jäsenet ovat julkaisseet eri foorumeilla innovaatiopedagogiikkaa valottavia julkaisuja ja ensimmäiset tulosalueen koulutusvientiin liittyvät avaukset ovat syntyneet tiimin jäsenten yhteistyön tuloksena. Innovaatiopedagogiikan kulmakivet toteutuvat käytännössä tässä tiimissä; monialaisuus ja yhteisöllisyys, sillä tiimiläiset edustavat kattavasti tulosalueen eri koulutusaloja ja työtä tehdään yhdessä ja hyvässä yhteistyössä.”

Vuoden Purjehtija on ”sellainen työkaveri, jonka kaikki tahtoisivat”

Opetustyön ulkopuolisesta, ansiokkaasta muusta työstä palkittiin Vuoden purjehtija  -kunniakirjalla  
kaksi henkilöä: Jukka Niemensivu ja Tiina Häkkinen.

Jukka Niemensivu on Tietoliikenne ja sähköinen kauppa -tulosalueella elektroniikan laboratorioinsinööri, joka ”hoitaa mallikkaasti monen koulutusohjelman laboratorioita ja on keskeinen henkilö koko ICT-talon turvallisuusasioissa. Jukka Niemensivu on ollut Turun AMK:ssa jo vuosikymmenet pidetty, hyväsydäminen ja vaatimaton mies. Jukka Niemensivu on todellinen yleisosaaja”.

Terveysalan täydennyskoulutuspäällikkö Tiina Häkkinen on esimerkillinen esimies: asiansa osaava, tehokas, napakka, luotettava ja inhimillinen. Perusteluja oli paljon, muun muassa että

Tiina Häkkinen on monin tavoin edistänyt ja kehittänyt täydennyskoulutuksen toimintaa niin omalla tulosalueella kuin koko talon tasolla. Tiina on avoin uusille kehityshankkeille ja täydennyskoulutuksen toiminta on ollut tuloksellista ja laajaa. Opettajan näkökulmasta Tiina tukee ja osoittaa arvostavansa opettajan työtä ja asiantuntemusta. Tämän lisäksi hän on kiinnostunut kehittämään täydennyskoulutusta myös kansainvälisille markkinoille ja on erittäin miellyttävä ja luotettava yhteistyökumppani sekä opettajakunnalle että ulkopuolisille asiakkaille.”

Lisätietoja: Viestintäpäällikkö Satu Haapala, puh. 050 5985 634,  satu.haapala@turkuamk.fi

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 800 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa. Turun AMK:sta valmistuneet ovat työllistyneet parhaiten muihin ammattikorkeakouluihin verrattuna.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs