Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Tulossa tammikuussa 2012: apurahahaku nuorille tutkijoille ja uutta liiketoimintaa edistäville innovaatioille

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Tulossa tammikuussa 2012: apurahahaku nuorille tutkijoille ja uutta liiketoimintaa edistäville innovaatioille

Tiedote.
Julkaistu: 14.12.2011 klo 11:38
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ja tutkimuksen säätiön tarkoituksena on tukea ja edistää Hämeen ammattikorkeakoulun toiminta-alueen taloudellista kehitystä, tutkimusta ja tuotekehitystä. Säätiö on jakanut julkisia apurahoja vuodesta 2003 tähän mennessä yhteensä 132 000 euroa.

Maaliskuussa 2012 Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ja tutkimuksen säätiö tulee jakamaan 5000 euron suuruisen Nuoren tutkijan apurahan, jonka hakukriteerinä on Hämeen ammattikorkeakoulun toiminta-aluetta tukevan tai aluetta hyödyntävän tutkimus- ja kehittämistoiminnan tukeminen.

Lisäksi jaetaan yhteensä kolme 3000 euron suuruista apurahaa: Työllistävät innovaatiot, Arjen innovaatiot ja Uudistavat innovaatiot. Näiden hakukriteereinä ovat Hämeen ammattikorkeakoulun toiminta-alueella uusia toimintamalleja ja uutta liiketoimintaa edistävät innovaatiot.

Apurahojen julkinen haku alkaa tammikuussa 2012. Seuraa ilmoittelua osoitteessa www.hamk.fi/saatio

--

Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ja tutkimuksen säätiö vastaanottaa lahjoituksia, testamentteja ja muita varoja sekä myöntää stipendejä ja apurahoja ammattikorkeakoulun piirissä harjoitettavaan toimintaan. Säätiö voi myöntää erityisiä tunnustuspalkintoja oman alansa huomattavien löytöjen tai keksintöjen tekijöille.

Lisätietoja antaa säätiön asiamies Jyrki Miettunen, p. 040 538 1681 tai etunimi.sukunimi@hamk.fi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti Visamäentie 35 A, PL 230 13101 Hämeenlinna sp. tiedotus@hamk.fi p. (03) 6461 (vaihde)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs