Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Tulevaisuuden ympäristöosaamisen asiantuntijoita Oamkissa 10.10.

Oulun ammattikorkeakoulu

Tulevaisuuden ympäristöosaamisen asiantuntijoita Oamkissa 10.10.

Tiedote.
Julkaistu: 05.10.2012 klo 08:20
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun seudun ammattikorkeakoulussa (Oamk) arvioidaan tulevaisuuden ympäristöalaa ja osaamista 10.10.2012 Kotkantien kampuksella järjestettävässä seminaarissa. Tapahtuma on osa Pohjois-Pohjanmaan maakunnan ympäristötietoisuusvuoden ”Kestävä kehitys on osa osaamista” -teemavuotta.

Maakunnallisesti merkittävää ja ajankohtaista teemaa käsitellään asiantuntija-alustuksin. FT Kari Strand Thule-instituutista tarkastelee ilmastonmuutoksen haasteita erityisesti pohjoisen näkökulmasta. Tämän vuosituhannen merkittäväksi ajattelijaksi noteerattu KTT Mika Aaltonen Aalto-yliopistosta arvioi tulevaisuuden ympäristöosaamisen tarpeita. FM Tomi Kiilakoski Nuorisotutkimusseuralta tarkastelee maakunnallisesti tärkeää nuorten osallistamista hyvinvointia rakennettaessa.

Oamk on pohjoinen kestävän kehityksen toimija ja pyrkii toiminnallaan vahvistamaan oivallusta kestävästä kehityksestä osana jokaisen oamkilaisen arkea ja ammatillista osaamista.

Tilaisuus on maksuton.

Lisätietoja

Outi Virkkula, kestävä kehitys -koordinaattori, 010 272 3409, outi.virkkula@oamk.fi

Haku päällä – tulevaisuuden ympäristöosaaja: http://www.oamk.fi/?id=24151

Oamkin Kestävän kehityksen toimenpideohjelma: http://www.oamk.fi/tietoa_oamkista/kestava_kehitys/ymparistotietoisuustoiminta/

 

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs