Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Toimintaa tulevaisuuden Piilaaksossa

Turun ammattikorkeakoulu

Toimintaa tulevaisuuden Piilaaksossa

Tiedote.
Julkaistu: 15.04.2013 klo 08:40
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Mediakutsu                                               

Toimintaa tulevaisuuden Piilaaksossa

INNO58h rakentaa tulevaisuuden verkostoja ja tuottaa innovaatio-osaamista Varsinais-Suomelle. Se tuo Turun korkeakoulujen opiskelijat yhteen ratkomaan yritysten antamia kehitystehtäviä monialaisissa tiimeissä. INNO58h:ssa on lupa ajatella toisin ja rohkeus palkitaan. Innovaattorikoulutuksella luodaan osaamista, jonka avulla yritykset pystyvät kehittämään uusia menestystarinoita Varsinais-Suomelle.

 

TERVETULOA KUULEMAAN
INNO58h-ryhmien esityksiä
17.4.2013 klo 13.30–16.00
Boost Turku, Tykistökatu 4

INNO58h on osa maakuntamme laajempaa yhteistyöhanketta innovoinnin edistämiseksi. Mukana tässä ovat maakuntaliitto, Tekes, ely-keskus, Turun kaupunki, VTT, Åbo Akademi, Turun Yliopisto, Turun ammattikorkeakoulu ja SiencePark, kertoo Monica Tamminen. Innovaatiotoiminnassa sovelletaan Piilaaksossa saatuja oppeja innovaatioiden tekemisessä, Tamminen jatkaa.

INNO58h toteuttaa Turun ammattikorkeakoulun rehtori Juha Kettusen alkuunpanemaa ajatusta kouluttaa tuhansia innovointitoimintaan kykeneviä ihmisiä alueellemme. Yksi keskeisistä innovaatioiden löytämisessä ja jatkokehittämisessä on asiakkaiden tarpeiden syvällinen ymmärtäminen ja tässä meillä tämän ymmärryksen hankkiminen on keskiössä, sanoo Timo Linnossuo, joka toimii Turun ammattikorkeakoulun valmentajana INNO58h:ssa.

Tärkeää kehittämistyössä on kehityskaarien ja mahdollisten tulevaisuuksien huomioiminen, sillä kehittämistä pitäisi aina tehdä tulevaisuuteen. Minkälainen on tulevaisuuden radio? Tätä opiskelijat miettivät Digitalle, Linnossuo kertoo.

Mukana innovoimassa ovat yrityksistä Digita, Aktia, Subway, Kustavin Kipinä, Varsinais-Suomen lähiruokaketju, ÅIFK ja Baltic Fashion. Mukana Turun korkeakouluista ovat Turun ammattikorkeakoulu, Åbo Akademi, Novia ja Turun Yliopiston tulevaisuudentutkimuskeskus.

http://innostutaan.blogspot.com

Lisätiedot:

Timo Linnossuo, Tiimivalmentaja, KTM
puh. 044 9074 561
timo.linnossuo@turkuamk.fi   

Liitetiedostot

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 800 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa. Turun AMK:sta valmistuneet ovat työllistyneet parhaiten muihin ammattikorkeakouluihin verrattuna.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs