Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Tervetuloa Työ huraa -seminaariin 23.1.

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Tervetuloa Työ huraa -seminaariin 23.1.

Kutsu.
Julkaistu: 18.01.2013 klo 14:09
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Tervetuloa Työ huraa -seminaariin tutustumaan taide- ja liikuntalähtöisiin työelämän kehittämispalveluihin 23.1.

Tilaisuus pidetään keskiviikkona 23.1. klo 8.30 - 11.30 Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksella, Rajakatu 35, auditorio Tulikari.

Aamupäivän aikana mm. Taide- ja liikuntalähtöiset työelämän kehittämisinnovaatiot (TAI LIIKU) -projektin päällikkö Petri Jussila puhuu siitä, kuinka työelämää voi kehittää taide- ja liikuntalähtöisesti. Lisäksi keskisuomalaiset taiteen ja liikunnan alan osaajat esittelevät uudenlaisia palveluja, joilla lisätä työhyvinvointia. Toiminta voi olla esimerkiksi draaman käyttämistä vuorovaikutuksen tukena, liikunnallista terveyden edistämistä ja vaikuttavuuden mittaamista tai elokuvallista lähestymistapaa työyhteisön ongelmien ratkaisemiseen.  

- Tavoitteena on synnyttää uudenlaisia innovaatioita ja palveluita, joiden avulla työstä tulee yhä tehokkaampaa, mielekkäämpää ja palkitsevampaa. Se taas mahdollistaa työurien pidentymisen, Jussila toteaa.

Katso päivän ohjelma: http://www.jamk.fi/tutkimus/projekteja/tailiiku/

TAI LIIKU -projekti yhdistää liikunnan, taiteen ja kehittämisen ammattilaisia aivan uudella tavalla. Vuoden 2013 loppuun asti kestävä projekti saa rahoitusta Keski-Suomen ELY-keskuksen kautta Euroopan Sosiaalirahastosta.

Lisätietoja:
Petri Jussila, projektipäällikkö, 040 542 0685, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, hyvinvointiyksikkö

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
+358 50 433 8011
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs