Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Tero Pitkämäen keihäs huutokaupataan gaalassa 18.9.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Tero Pitkämäen keihäs huutokaupataan gaalassa 18.9.

Tiedote.
Julkaistu: 18.09.2015 klo 11:25
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kolmatta koulutuksen ja tutkimuksen gaalaa vietetään SeAMKin Frami F:ssä. Tilaisuudella kerätään varoja Etelä-Pohjanmaan korkeakoulusäätiölle, joka osaltaan rahoittaa ja tukee alueemme korkeakoulutusta ja tutkimusta. Huutokaupassa on mukana muun muassa alueemme merkittävien taiteilijoiden teoksia, hyvinvointiin liittyviä terveys- ja liikuntapaketteja sekä Tero Pitkämäen harjoittelu- ja kilpailukeihäs.

Keihäänheitto koskettaa suomalaisten sydämiä. Gaalan huutokaupassa myydään Tero Pitkämäen keihäs, joka on täynnä historiaa, täydellisyyden tavoittelua ja ankaraa kilvoittelua. Tero on harjoitellut ja kilpaillut tällä keihäällä, ja kilpailupaikkoja myös lukee keihäässä. Suomen menestyksekkäimmän keihäänheittäjän nyt huudettavissa olevalla keihäällä on heitetty yli 90 metriä. Tunne pihka, ja huuda Teron nimikirjoituksella varustettu keihäs itsellesi tai yrityksellesi!

Seinäjoen ammattikorkeakoulun Frami F:ssä järjestettävä gaala alkaa 18.9. kello 19.00. Ohjelma ja ennakkoilmoittautumiset osoitteessa www.seamk.fi/gaala. Muutamia paikkoja on vielä vapaana. Tilaisuudella kerätään varoja alueemme korkeakoulutukselle ja tutkimukselle.

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon lähes 30 tutkinto-ohjelmassa. Näistä kolme on englanninkielistä. Lisäksi SeAMKilla on useita kansainvälisiä kaksoistutkinto-ohjelmia.

SeAMKissa on noin 5000 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on vahvasti mukana sekä alueellisessa, valtakunnallisessa että kansainvälisessä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotyössä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs