Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Teemu Kokko on valittu HAAGA-HELIAn uudeksi rehtoriksi

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Teemu Kokko on valittu HAAGA-HELIAn uudeksi rehtoriksi

Tiedote.
Julkaistu: 25.11.2014 klo 14:00
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

HAAGA-HELIA Oy Ab:n hallitus on valinnut uudeksi rehtoriksi ja toimitusjohtajaksi Teemu Kokon 1.6.2015 alkaen. Kokko on kauppatieteiden tohtori ja dosentti, ja hän työskentelee tällä hetkellä HAAGA-HELIAn vararehtorina.

Rehtorin tehtävää haki 24 henkilöä. Rehtoriksi haettiin henkilöä, jolla on vankka kokemus niin korkeakoulu- kuin liikemaailmasta sekä kykyä johtaa isoa asiantuntijaorganisaatiota. Lisäksi rehtorilta edellytettiin strategista osaamista ja kykyä verkostoitua niin alueellisesti kuin kansainvälisesti. Hallituksen puheenjohtaja Matti Niemen mukaan Teemu Kokko täyttää erinomaisesti nämä vaatimukset.

- HAAGA-HELIA on omilla koulutusaloillaan Suomen johtava ammattikorkeakoulu, jonka tulee kuitenkin muuttuvassa toimintaympäristössä jatkuvasti kehittää toimintaansa. HAAGA-HELIAn uudelta rehtorilta vaaditaan kykyä katsoa tulevaisuuteen ja viedä läpi suuriakin muutoshankkeita. Teemu Kokon tausta sopii hyvin HAAGA-HELIAn laadukkaan ja tuloksellisen opetuksen sekä TKI-toiminnan kehittämiseen, Matti Niemi toteaa.

HAAGA-HELIAn rehtorina ja toimitusjohtajana sen perustamisesta alkaen toiminut Ritva Laakso-Manninen jää eläkkeelle kesäkuun 2015 alussa.

- Lähtökohta HAAGA-HELIAn edelleen kehittämiselle on erinomainen. HAAGA-HELIA on tänä päivänä toiminnallisesti ja taloudellisesti hyvässä asemassa, Niemi sanoo.


Lisätietoja:
HAAGA-HELIA Oy Ab:n hallituksen puheenjohtaja, Matti Niemi, puh. 0500 600 240

 

Liitetiedostot

HAAGA-HELIA on yksityinen, Suomen johtava matkailualan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa myös liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. HAAGA-HELIAn 10 500 opiskelijaa luo työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs