Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Tarjoilijoiden SM-kisan voitto Salpaukseen

Koulutuskeskus Salpaus

Tarjoilijoiden SM-kisan voitto Salpaukseen

Tiedote.
Julkaistu: 12.04.2013 klo 11:57
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Salpauksen opiskelijat Katri Vaimaa ja Sara Snellman voittivat tarjoilijoiden SM-joukkuekisan, joka järjestettiin Jyväskylässä 11.4. Toinen sija meni Savon ammatti- ja aikuisopistoon. Voiton Salpauksen joukkueen eduksi ratkaisi erinomaisesti sujunut asiakaspalvelu.

– Loistava asiakkaan kohtaaminen, menun esittely ja asiakkaan viihtyvyyden varmistaminen. Asiakaspalvelun merkitys on korostunut alalla vuosi vuodelta enemmän, ja se näkyy myös arviointikriteereissä, perustelee päätuomari Petra Savolainen Ravintola Kummisedästä Kuopiosta.

Tarjoilijoiden kilpailutehtäviin kuului tarjoilun ja asiakaspalvelun lisäksi juomasekoitusten valmistusta, viinien tunnistamista ja saliruoan valmistusta.

Tarjoilijoiden ja kokkien SM-kilpailun järjesti Jyväskylän ammattiopisto. Kisaan osallistui 44 kilpailijaa alan oppilaitoksista eri puolilta Suomea. Kokkilajissa voiton veivät Lari Helenius ja Jere Hänninen Helsingin Ravintolakoulu Perhosta.

Voittajajoukkueet pääsevät edustamaan Suomea Pohjoismaiden mestaruuskisoihin, jotka järjestetään Norjassa ensi vuonna. Pohjoismainen gastronomia on maailman huippua, joten kilpailu on erittäin korkeatasoinen. Tuomariston mukaan voittajilla on kisaan hyvät lähtökohdat.

Lisätietoja
Hotelli-, ravintola- ja catering-alan opettaja Niina Honkanen, puh. 044 7081 156
Koulutuskeskus Salpaus

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs