Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » TAMKin restonomiopiskelijoiden ViiksiViikot huipentuu ravintolapäivään

Tampereen ammattikorkeakoulu

TAMKin restonomiopiskelijoiden ViiksiViikot huipentuu ravintolapäivään

Tiedote.
Julkaistu: 29.10.2014 klo 12:25
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulun yhdeksän restonomiopiskelijaa tutustuu hostellimaailmaan toteuttamalla tamperelaisessa Dream Hostelissa jo perinteeksi tulleen projektin. Kahden viikon harjoittelujakson teemana on ViiksiViikot. Harjoittelu huipentuu lauantaina 15.11.2014 pidettävään ravintolapäivään.

Ravintolapäivässä opiskelijat valmistavat ja myyvät ViiksiViikko-teemaan liittyvää pikkupurtavaa. Idea tähän saatiin marraskuussa järjestettävästä vuosittaisesta Movember-tapahtumasta. Movember on maailmanlaajuinen tempaus, jolla kerätään varoja miesten terveyden edistämiseen ja lisätään sitä koskevaa tietoisuutta. Oppimisen lisäksi opiskelijat halusivat harjoittelujakson aikana tehdä myös hyvää, joten he keräävät ViiksiViikkojen aikana lahjoituksia Movember-säätiölle. Ravintolapäivän tuotot lahjoitetaan Movember-säätiölle.

Restonomiopiskelijoiden yhteistyö Dream Hostelin kanssa on jatkunut jo vuosia. Kahden viikon harjoittelujaksolla opiskelijat pääsevät näkemään mitä hostellimaailma pitää sisällään. Sen jälkeen on vuorossa seuranta, jossa katsotaan kuinka tehdyt suunnitelmat ovat toteutuneet, missä on onnistuttu ja missä asioissa olisi ollut parantamisen varaa. Harjoittelujakso alkaa ensi viikon maanantaina 3.11.2014.

Tervetuloa nauttimaan maukkaista myytävistä ja tutustumaan Dream Hosteliin!

Lisätietoja:
- restonomiopiskelija Kati Nikkilä, kati.nikkila@biz.tamk.fi, p. 040 773 8747

Kuva: Heidi Repo

Liitetiedostot

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle seitsemällä koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 700. www.tamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs