Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Taivas+Helvetti 2 jatkaa nuorten inspiroimista yrittäjätarinoilla: mukana mm. St1:n Mika Anttonen, DealDashin William Wolfram ja Genelecin Ilpo Martikainen

Taivas+Helvetti

Taivas+Helvetti 2 jatkaa nuorten inspiroimista yrittäjätarinoilla: mukana mm. St1:n Mika Anttonen, DealDashin William Wolfram ja Genelecin Ilpo Martikainen

Tiedote.
Julkaistu: 18.08.2014 klo 12:55
Julkaisija: Taivas+Helvetti

Viime keväänä 14 000 opintonsa päättävää nuorta sai lahjaksi yrittäjyyden arjesta ja juhlasta kertovan Taivas+Helvetti -kirjan. Yrittäjän päivänä 5. syyskuuta ilmestyvä kirjan kakkososa kertoo 21 uutta yrittäjätarinaa, joiden tärkein tavoite on antaa suomalaisille nuorille toivoa tulevaisuudesta ja inspiroida nämä näkemään mitä ihminen voi riittävästi halutessaan saavuttaa.

Taivas+Helvetti-ilmiö on syntynyt halusta muuttaa suomalaista yrittäjyyteen liittyvää keskustelua ja tuoda esiin ilon, asenteen ja tekemisen merkitys menestymisessä. Jokaisesta myydystä Taivas+Helvetti -kirjasta lahjoitetaan yksi kirja opinnoistaan valmistuvalle nuorelle. Kirjan kakkososan tavoitteena on saavuttaa 60 000 myytyä kirjaa, jolloin 60 000 nuorta saa kirjan lahjaksi.

Tekijät haastavat erityisesti kaikki suomalaiset yrittäjät ja yritysjohtajat mukaan valitsemaan itselleen kummikoulun, jossa kävisi kertomassa oman tarinansa ja jonka oppilaille hankkisi kirjat lahjaksi. Esimerkkiä näyttää Ville Lähdesmäki, joka monen muun tamperelaisen Kalevan lukiosta valmistuneen yrittäjän kanssa lahjoittaa 28.8. koulun 100 abiturientille uunituoreen kirjan. Toiset 100 kirjaa lahjoittaa kirjan tekijätiimi. Lähdesmäen tarinan voi katsoa osoitteessa http://www.taivasjahelvetti.fi/kulovalkea.

14 000 nuoren kohtaaminen viime keväänä ja heiltä saadut palautteet ovat innostaneet ja kannustaneet kirjan tekijöitä kakkososan tekemisessä: ”Mä tajusin että mun elämään voi vaikuttaa mä itse.”, ”Käsittämätöntä, että mä luin tota kirjaa perjantaina kello 19, kun piti lähteä bilettämään kavereiden kanssa.” Vaskivuoren lukion nuorten ajatuksia kirjan lukemisen jälkeen löytyy osoitteesta http://bit.ly/thnuori

Karo Hämäläisen ja Mika Mäkeläisen kirjoittama Taivas+Helvetti osa kaksi ilmestyy Yrittäjän päivänä 5. syyskuuta 2014. Uudessa kirjassa kerrotaan 21 yrittäjän tarinat. Niitä yhdistää yksin puurtavan yrittäjämyytin murtava totuus, että ilman toista ei ole toisen menestystä. Jokaisen tarinansa kertovan rinnalla on kulkenut tärkeitä ihmisiä, jotka ovat mahdollistaneet yrittäjän menestyksen. Yhdelle se on puoliso, toiselle puolison vanhemmat, kolmannelle oma isä, neljännelle ulkopuolinen hallituksen jäsen tai läheinen ystävä.

Taivas+Helvetti 2 -kirjassa ovat mukana mm. St1:n Mika Anttonen, Hesburgerin Heikki Salmela, Genelecin Ilpo Martikainen, Enston Marjo Miettinen, DealDashin William Wolfram, Eskimo Finlandin Peter Fredman, Heebon ja Eminen Susanna Rantanen ja Huoneen Evon Söderlund.

Kirjaan liittyen järjestetään kiertue seuraavilla paikkakunnilla: 28.8. Tampere, 17.9. Turku, 30.9. Oulu, 2.10. Lappeenranta, 29.10. Kuopio, 30.10. Jyväskylä, 4.11. Seinäjoki, 26.11. Lahti, 3.12. Helsinki. Julkistustilaisuus järjestetään 5.9. Helsingissä. www.TaivasjaHelvetti.fi -sivuilta löytyy yrittäjien tarinoita videomuodossa ja teemaan liittyviä blogikirjoituksia. Ilmiön isä Mika Mäkeläinen kertoo kakkoskirjan taustoja osoitteessa http://www.taivasjahelvetti.fi/yrittajyyden-taivas

Kirjassa esiintyviä yrittäjiä tai kirjan tekijöitä on mahdollista haastatella sopimalla aikataulusta Zeelandin Susanna Paloheimon kanssa. Susannan tavoittaa sähköpostilla osoitteesta susanna.paloheimo@zeeland.fi tai puhelimitse numerosta 045 6709 561.

Lisätietoja: Mika Mäkeläinen, puh. 040 549 1717 tai mika.makelainen@gmail.com

Liitetiedostot

Taivas+Helvetti 2, Karo Hämäläinen ja Mika Mäkeläinen, kuvat Jussi Ratilainen. 338 sivua. Suositushinta 36,90 (sis. alv) Painopaikka: Bookwell, Porvoo. Kustantaja: One on One Publishing Oy. Saatavilla taivasjahelvetti.fi -verkkokaupasta, hyvin varustelluista kirjakaupoista ja yllättävistä jälleenmyyntipisteistä, jossa ei yleensä kirjoihin törmää.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs