Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Taitaja2014-kisoissa suuri kävijämäärä: 41 000 vierailijaa

Koulutuskeskus Salpaus

Taitaja2014-kisoissa suuri kävijämäärä: 41 000 vierailijaa

Tiedote.
Julkaistu: 10.04.2014 klo 18:38
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Ammatillisen koulutuksen suurtapahtuma Taitaja2014 huipentui tänään lajien voittajien ja Taitajien Taitajan valintaan. Lahdessa pidetyt kolmipäiväiset ammattitaidon SM-kisat keräsivät suuren yleisömäärän eli 41 000 kävijää, mikä ylitti tapahtuman tavoitteen.

Taitaja2014-kisojen päättäjäisissä sai ammattitaidon suomenmestaruuden mitalin kaulaansa 44:n eri ammattilajin taitajaa. Tulokset löytyvät tästä  

Lisäksi päättäjäisissä palkittiin kaikkien lajikohtaisten voittajien joukosta Taitajien Taitaja 2014, joka on hiusmuotoilun lajin voittaja Siiri Härmä Salon seudun ammattiopistosta.

Taitaja2014-kilpailun kilpailujohtaja Jorma Noponen on erittäin tyytyväinen tapahtuman onnistumiseen.

- Kaikki on mennyt upeasti ja suunnitelman mukaisesti. Opiskelijat, lajivastaavat ja kilpailujen tuomarit ovat tehneet hienoa työtä. Kiitos täytyy antaa myös yrityksille, jotka ovat tehneet kanssamme yhteistyötä. Yrityksiltä olemme saaneet asiantuntemusta tuomarointiin sekä koneita ja laitteita eri kilpailulajeihin.

Noponen on tyytyväinen myös siihen, että peruskoulut ottivat haasteen vastaan ja vierailivat sankoin joukoin Taitaja-kisassa. Myös Lahden kaupungin kanssa tehty saumaton yhteistyö saa Noposelta kiitosta.

Seuraavan kerran Taitaja-kisat pidetään Turussa huhtikuussa 2015.

Lisätietoja:

Marjaana Keskitalo
Taitaja2014 markkinointi- ja viestintävastaava
puh. 044 7081470
marjaana.keskitalo@salpaus.fi

www.taitaja2014.fi 

Finalistien oppilaitokset ja tietoja kotipaikkakunnista
 

Taitaja2014-kuvapankki
 

Taustamateriaalia ja tärppejä jutuntekoon
 

Taitaja on Suomen suurin ammatillisen koulutuksen vuosittainen tapahtuma.  Taitaja2014 järjestetään Lahden Urheilu- ja messukeskuksessa 8.-10.4.2014. Tapahtumassa noin 400 ammattiin opiskelevaa nuorta kilpailee ammattitaidon suomenmestaruuksista 44 eri lajissa oikeata työpaikkaa vastaavissa olosuhteissa. Samalla käydään myös TaitajaPLUS-ammattitaitokilpailu erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille ja Taitaja9-joukkuekisa peruskoulun ysiluokkalaisille. Taitaja2014-tapahtumaan on vapaa pääsy, ja sinne odotetaan noin 40 000 kävijää. Tapahtuman järjestää Koulutuskeskus Salpaus yhteistyökumppaneineen. Taitajan taustaorganisaationa toimii Skills Finland ry.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs