Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Taideakatemian Yössä matkataan 1920-luvulta Youtube-olohuoneeseen

Turun ammattikorkeakoulu

Taideakatemian Yössä matkataan 1920-luvulta Youtube-olohuoneeseen

Tiedote.
Julkaistu: 10.11.2014 klo 10:40
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Tänä vuonna perinteisessä Taideakatemian Yössä uusi kohtaa vanhan. Tapahtuma alkaa tulishowlla Varvintorilla torstaina 13. marraskuuta klo 18.

Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemian opiskelijayhdistyksen TOY:n järjestämässä tapahtumassa pääsee tänä vuonna osalliseksi vanhaa 1920-lukulaista charleston-glamouria, kun uusi kohtaa vanhan. Valokuvaopiskelijoiden muotokuvapajassa voi itsestään tulla ottamaan tyylikkään Film Noir -henkisen kuvan, jonka jälkeen matkaansa voi jatkaa tunnelmalliseen charleston-henkiseen jazz-kahvilaan.

Glamouria ja nostalgista tunnelmointia on luvassa journalistien Sanomalehtitoimistossa, joka on sisustettu televisiosarja Mad Menin tyyliin. Illan modernista annista puolestaan vastaa Youtube-olohuone, jossa osallistujat voivat itse vaikuttaa siihen, mitä videoita illan aikana nähdään.

- Yötä ollaan lähdetty järjestämään tänä vuonna uudella näkökulmalla: halusimme enemmän yleisöä osallistavaa ohjelmaa, jossa näkyy erityisesti tämän vuoden teema. Mukana on myös paljon ensimmäisenkin vuoden opiskelijoita, jotka ovat todella innostuneita tapahtuman järjestämisestä, kommentoi tapahtuman projektipäällikkö Riikka Lavaste.

Sirkusopiskelija hurmaa taikuudellaan

Sirkuslinjalla opiskeleva Lauri Tuhkanen aikoo valloittaa yleisönsä taikuuden avulla.

- Kokeilen yhtä uutta juttua, jossa taikuuden hetki tapahtuu vain ja ainoastaan ihmisen mielessä. Tarkoitus olisi kuitenkin tehdä pysyvä taideteos, jossa taikuus näkyy, ja jättää tämä fysiikan lakeja uhmaava esine muistoksi jollekin katsojalle, Tuhkanen paljastaa tulevasta esiintymisestään.

Mies on harrastanut taikatemppujen tekemistä seitsemänvuotiaasta asti.

- Taikatemput merkitsevät minulle elämäntapaa. Taikuuteen liittyy ongelmanratkaisua, teoreettista pohdintaa ja esiintymistä. Taideakatemian Yössä parasta on, että pääsee näyttämään omaa osaamistaan, ja hyvällä tuurilla sitä kautta voi saada jonkun keikan.

 

Taideakatemian Yössä kaupunkilaisilla on mahdollisuus päästä tutustumaan Taideakatemian opiskelijoiden toteuttamiin ohjelmiin ja erilaisiin työpajoihin. Tapahtuma järjestetään Taideakatemian tiloissa osoitteessa Linnankatu 54–60. Paikalle pääsee bussilla nro 1 (Kauppatori-Satama). Tapahtuma on ilmainen, mutta mukaan on hyvä varata käteistä kahvilaa ja oheistuotteita varten.

Tervetuloa nauttimaan taiteesta!

Lisäinfoa tapahtumasta:
TOY ry: http://turuntaideakatemianopiskelijayhdistys.blogspot.fi/

Facebook: https://www.facebook.com/taideakatemianyo?fref=ts
Event: https://www.facebook.com/events/350409748454066/

Lisätietoja:
Kalle Sirkiä
0408362857
kalle.sirkia@students.turkuamk.fi
Markkinointivastaava

Riikka Lavaste
0400653377
riikka.lavaste@students.turkuamk.fi
Projektipäällikkö

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 750 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs