Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Syksyn yhteishaku alkaa ensi viikolla – SAMKissa uutena merenkulun Master-tutkinto

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Syksyn yhteishaku alkaa ensi viikolla – SAMKissa uutena merenkulun Master-tutkinto

Tiedote.
Julkaistu: 01.09.2016 klo 10:22
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Ammattikorkeakoulujen yhteishaku on 7.–21.9.2016. Satakunnan ammattikorkeakoulussa (SAMK) on tarjolla kolme koulutusta, joiden opinnot alkavat vuoden 2017 alussa.

Tarjolla on yksi kokonaan uusi koulutus, englanniksi toteutettava Maritime Management. Se on ylempi ammattikorkeakoulututkinto merikapteeneille ja merenkulun insinööreille, jotka haluavat syventää esimiestaitojaan kansainvälisen merenkulun alalla. Merenkulun insinööreille avautuu nyt ensimmäistä kertaa väylä jatkaa eteenpäin oman alan opinnoissa Suomessa.

Huittisissa tarjolla on monimuoto-opetuksena toteutettavat liiketalouden opinnot. Koulutuksessa voi suuntautua julkishallintoon, rahoitukseen, yritysjuridiikkaan sekä esimiestyöhön ja organisaation kehittämiseen. Opinnot suoritetaan pääosin verkossa. Koulutuksessa on uudistunut hakumenettely. Pääsykokeen sijaan opiskelija suorittaa valintakurssin, joka on tradenomin oikeustietoon liittyvä 5 opintopisteen opintojakso. Valintakurssi suoritetaan verkossa, ja samalla hakija voi suorittaa opintopisteitä.

Haussa on myös päivätoteutuksena Porissa toteutettavat hoitotyön opinnot. Sairaanhoitajaopiskelijat perehtyvät hoitotyön tieto-, taito- ja arvoperustaan sekä teoriassa että käytännön taitojen harjoitteluissa.

Kouluksiin haetaan Opintopolussa.

 

Lisätietoja

Lisää koulutuksista

Lisää merenkulun YAMK-tutkinnosta

Lisää liiketalouden pääsykoeuudistuksesta

Lisätietoa yhteishausta: opiskelijapalveluiden päällikkö Janne Santala, 044 710 3012, janne.santala@samk.fi

Lisätietoa Maritime Management -koulutuksesta: yliopettaja Sauli Ahvenjärvi, 044 710 3678, sauli.ahvenjarvi@samk.fi

 

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on 6000 opiskelijan ja yli 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Toimimme Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä.

SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tunkintoja neljällä eri osaamisalueella: hyvinvointi ja terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia sekä teknologia

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa harjoitetaan osaamisalueilla, ja se kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs