Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Suojassa siipien -tapahtuma muistuttaa liikenneturvallisuudesta ke 31.10. klo 8

Koulutuskeskus Salpaus

Suojassa siipien -tapahtuma muistuttaa liikenneturvallisuudesta ke 31.10. klo 8

Tiedote.
Julkaistu: 29.10.2012 klo 11:10
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Lahden Onnelantiellä järjestetään keskiviikkona 31.10. klo 8.00–10. Suojassa siipien -liikenneturvallisuustapahtuma. Tapahtuman järjestävät Koulutuskeskus Salpauksen nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen opiskelijat Orimattilasta yhteistyössä Onnelantien päiväkodin (Onnelantie 6, Lahti) ja kadun asukkaiden kanssa.

Koulutuskeskus Salpauksen nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen opiskelijat pukeutuvat enkeleiksi ja jakavat heijastimia kadun kulkijoille. Klo 8.30 Onnelantien päiväkodilta lähtee esikoululaisten ja Salpauksen opiskelijoiden kulkue, jonka reitti kulkee Onnelantien päästä päähän.

Tapahtuman tarkoituksena on edistää lasten turvallisuutta ja muistuttaa aikuisia liikennesäännöistä ja etenkin nopeusrajoituksesta. Lahden keskustassa sijaitseva Onnelantie on pihatie, jonka nopeusrajoitus on 20 kilometriä tunnissa.

Tapahtuma on osa nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen opiskelijoiden sosiaalipedagogiikkaan liittyviä sosiokulttuurisen innostamisen opintoja. Enkelit liikkuvat Onnelantiellä tänä syksynä neljännen kerran.

Lisätietoja:
opettaja Johanna Tuliainen, puh. 044 708 0998
Koulutuskeskus Salpaus 

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs