Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Summer School tuo kansainvälisiä opiskelijoita JAMKiin myös kesällä

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Summer School tuo kansainvälisiä opiskelijoita JAMKiin myös kesällä

Tiedote.
Julkaistu: 04.06.2013 klo 12:35
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa järjestetään tänäkin vuonna  kesäkouluja eli Summer Schooleja JAMKin omille ja ulkomaalaisille opiskelijoille. Summer Schooliin osallistuu yli 100 opiskelijaa JAMKin ulkomaalaisista yhteistyökorkeakouluista. Ulkomaalaiset opiskelijat saapuvat Jyväskylään mm. Itävallasta, USA:sta, Venäjältä, Argentiinasta ja Singaporesta.

 – Tarjolla on muun muassa Creativity and Innovation –ohjelma. Jakson tarkoituksena on haastaa ja inspiroida opiskelijoita erityisesti liiketalouden opinnoissa, liiketoiminta ja palvelut -yksikön suunnittelija Tytti Pintilä kertoo

Teknologiayksikön puolelle saapui 12 liiketalouden opiskelijaa Middle Tennessee State Universitystä USA:sta professori Kim Sokoyan johdolla. Heidän kesäkoulunsa teemana on ”International Business – Study Abroad” ja se sisältää luentojen ja ryhmätöiden lisäksi yritysvierailuja Moventakselle, Valtralle ja Metsolle ja matkat Tukholmaan, Pietariin ja Tallinnaan. Jamkilaisia on mukana 14.

Middle Tennessee State Universityn opiskelijoilla kesäkoulu on yksi opintoihin sisältyvä opintojakso. MTSU:n opiskelijat saavat kolme oman koulutusohjelmansa opintopistettä ja osallistuvat jamkilaiset 5 ECTS opintopistettä.

 –Tämän vuoden kesäkoulun aikana olemme professori Kim Sokoyan kanssa suunnitelleet yhteistyömme syventämistä ja virallisen yhteistyösopimuksen laatimista. Se mahdollistaisi opiskelijoiden ja henkilöstön kansainvälisyysjaksot molempiin suuntiin, teknologiayksikön lehtori Anneli Kakko kertoo.

 – JAMKin teknologiayksiköstä ja erityisesti konetekniikan koulutusohjelmista löytyy paljon opiskelijoita, jotka ovat kiinnostuneita  lähtemään erityisesti Yhdysvaltoihin opiskelemaan ja harjoittelemaan. Kesäkoulu omalta osaltaan auttaa JAMKin opiskelijoita kansainvälistymään ja samalla testaamaan opiskelua ja kommunikointia englannin kielellä.

Hyvinvointiyksikössä itävaltalaiset opiskelijat opiskelevat Health Promotion Management -kokonaisuutta, joka sisältyy heidän kaksoistutkintoonsa. Itävaltalaiset saapuvat Jyväskylään 10.6.

Creativity and Learning Summer School taas on ammatillisen opettajakorkeakoulun järjestämä kesäkouluviikko, joka kokoaa luovasta oppimisesta kiinnostuneet osallistujat yhteen ensi viikolla. Viikon teemat vaihtelevat tanssiterapiasta muistojen luomiseen digitaalisessa mediassa. Kesäkoulu on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

JAMKin kesäkoululaisia on mahdollista tulla haastattelemaan ja kuvaamaan. Tiedustele sopivaa ajankohtaa.

Lisätietoja :
MTSU-opiskelijat: Anneli Kakko, lehtori, 0400 719531, teknologiayksikkö sekä muut vierailut: Pauliina Hietalahti, tiedottaja,  050 433 8011,  etunimi.sukunimi@jamk.fi,  Jyväskylän ammattikorkeakoulu

 

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
+358 50 433 8011
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs