Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Sidos 2012: katsaus tekniikan ja liikenteen toimialan työelämäyhteistyöhön

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Sidos 2012: katsaus tekniikan ja liikenteen toimialan työelämäyhteistyöhön

Tiedote.
Julkaistu: 13.02.2012 klo 10:23
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Sama teksti osoitteessa: www.kyamk.fi/mediatiedotteet

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun julkaisusarja B on kasvanut Sidos 2012 -työelämäjulkaisulla. Julkaisu esitellee KyAMK:n tekniikan ja liikenteen toimialan työelämähankkeita.

Järjestyksessään toinen Sidos on tiivis tietopaketti korkeakoulun aluevaikuttavuudesta. Sen tarkoituksena on tehdä tunnetuksi konkreettisia tapauksia ammattikorkeakoulun opetuksen, tutkimuksen ja työelämän välisestä vuorovaikutuksesta. Julkaisu koostuu kattavista asiantuntija-artikkeleista sekä esiteltyihin aiheisiin liittyvistä toimitetuista artikkeleista.

Sidos 2012 sisältää yhteensä yhdeksän KyAMK:n asiantuntijoiden tuottamaa hanke-esittelyä. Mukana ovat muun muassa tietotekniikan SimuNet-hanke, energiatekniikan Tuhka- ja 3D-DOS -hankkeet, merenkulun CAFE-hanke sekä useita eri KyAMK:n aloja yhdistänyt SÖKÖ II -hanke. Osansa saavat myös veneteknologian ja rakennustekniikan projektit.

Toimitetuissa artikkeleissa kuullaan työelämäkumppanien kokemuksia esitellyistä hankkeista sekä yhteistyöstä maakunnan oman korkeakoulun kanssa. Toimitustyöstä vastasi KyAMK:n viestintäpalvelut.

Teos on suunnattu korkeakoulun yhteistyökumppaneille, omalle henkilökunnalle ja opiskelijoille sekä muille KyAMK:n ja alueen työ- sekä elinkeinoelämän yhteistyöstä kiinnostuneille.

Sidos 2012 on julkaistu painettuna sekä sähköisenä versiona. Painettu Sidos jaetaan KyAMK:n tekniikan ja liikenteen yhteistyökumppaneille. Sähköinen versio on kaikkien luettavissa osoitteessa www.kyamk.fi/julkaisutoiminta. Katso myös: www.kyamk.fi/lehdet .

Lisätietoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
TKI-toiminta/KymiTechnology
Tutkimusjohtaja Juhani Talvela, p. 044 702 8227

Sidos-julkaisu
Informaatikko Pekka Malvela, p. 044 702 8461
etunimi.sukunimi@kyamk.fi

 

www.kyamk.fi

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs