Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Satojen opiskelijoiden voimalla ideoidaan sairaalan tulevaisuutta InnoEventissä

Tampereen ammattikorkeakoulu

Satojen opiskelijoiden voimalla ideoidaan sairaalan tulevaisuutta InnoEventissä

Tiedote.
Julkaistu: 27.10.2014 klo 10:14
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu järjestää yhteistyössä Tampereen yliopistollisen sairaalan kanssa huikean ideointiviikon 3. - 7.11.2014, jonka aikana monialaiset opiskelijatiimit kehittävät toiminta- ja palveluinnovaatioita tulevaisuuden sairaalaan. Tapahtuma on nimeltään InnoEvent ja se on upea esimerkki kahden suuren organisaation yhteistyöstä alueellisen kehittämistyön hyväksi. InnoEventiin osallistuu tänä vuonna lähes 500 opiskelijaa TAMKin eri koulutusaloilta.

Kuuden erilaisen toimeksiannon pohjalta ideoidaan uusia toimintamalleja potilaiden hoitoon sekä sairaalan alueelliseen kehittämiseen.

Opiskelijatiimit työstävät ideoitaan maanantaista perjantaihin. Perjantaina 7.11. klo 11 - 14 tiimit esittelevät yleisölle ja tuomaristolle ratkaisujaan messuilla, jotka ovat avoimet kaikille (Teiskontie 33).  Järjestäjien sekä sidosryhmien asiantuntijoista koostuva tuomaristo valitsee parhaat ideat, jotka palkitaan illan gaalassa.

InnoEvent järjestettiin Tampereen ammattikorkeakoulussa ensimmäisen kerran vuonna 2013, jolloin toimeksiantajina oli matkailualan yrityksiä. Tuolloin tapahtumaan osallistui 250 opiskelijaa. Tapahtuman konsepti on peräisin Tampereen ystävyyskaupunki Odensesta Tanskasta, jossa kyseistä tapahtumaa on järjestetty jo vuodesta 2010.

Tietoa tapahtumasta ja toimeksiannoista: http://innoevent.fi/

             

Lisätietoja:

Eva-Maria Hyvärinen, projektipäällikkö, eva-maria.hyvarinen@tamk.fi           

p. 040 637 2810                   

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle seitsemällä koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 700. www.tamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs