Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » SAMKille toimilupa

Satakunnan ammattikorkeakoulu

SAMKille toimilupa

Tiedote.
Julkaistu: 12.12.2013 klo 16:38
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Valtioneuvosto on myöntänyt Satakunnan ammattikorkeakoulu Oy:lle uuden toimiluvan. Toimiluvat myönnettiin kaikille toimilupaa hakeneille 24 ammattikorkeakoululle. Uusien toimilupien mukainen toiminta alkaa 1.1.2014.

Toimitusjohtaja-rehtori Juha Kämärin mukaan toimilupa saatiin hakemuksen mukaisesti. Myönnettyjen koulutusvastuiden mukaisesti SAMKin koulutustarjonta säilyy käytännössä ennallaan.

Toimiluvasta enemmän:

http://www.samk.fi/ajankohtaista/1/samkille_toimilupa

 

Lisätietoja: Juha Kämäri,  044 710 3003.

 

 

 

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on 6300 opiskelijan ja yli 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Toimimme Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tunkintoja kuudella eri osaamisalueella;
hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia. Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa harjoitetaan osaamisalueilla, ja se kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Painoalojamme ovat tulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs