Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Salpauksen sirkusartistiopiskelijoiden sooloesitykset Lahden kaupunginteatterissa 31.3. ja 1.4.

Koulutuskeskus Salpaus

Salpauksen sirkusartistiopiskelijoiden sooloesitykset Lahden kaupunginteatterissa 31.3. ja 1.4.

Tiedote.
Julkaistu: 25.03.2015 klo 08:00
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpauksen valmistuvat sirkusartistiopiskelijat tuovat jälleen sooloesityksensä Lahden kaupunginteatterin Eero-näyttämölle. Kynnys-esitykset nähdään tiistaina 31.3. klo 18 ja keskiviikkona 1.4. klo 13 ja 18.

Näyttämöllä esiintyy 17 kolmannen vuosikurssin sirkusartistiopiskelijaa, joiden esityksistä huokuu tuoreus ja sirkuksen monimuotoinen potentiaali. Akrobaattien, jonglöörien sekä tasapainoilijoiden esitykset ovat persoonallisia ja niistä löytyy varmasti jokaiselle jotakin.

Esiintyvät ovat Aleksi Niittyvuopio, Amandine Doat, Anni Pietala, Grete Gross, Inka Pehkonen, Joonas Purastie, Juha-Matti Eskelinen, Jukka-Pekka Matero, Karita Tikka, Lizeth Valme, Merle Freund, Mika Seppälä, Mona Sarén, Nuutti Vallin, Noora Pasanen, Otto Tammivaara ja Ringa Aflatuni.

Sirkusartistiopiskelijat ovat luoneet esitykset sirkusalan opettajatiimin avustuksella.

Kuvat: Joonas Purastie

Kynnys-sirkusesityksen tiedot Lahden kaupunginteatterin sivuilla

Lisätietoja:
suunnittelija Petri Heikkilä, puh. 044 708 0263
Sirkusala, Koulutuskeskus Salpaus

 

Liitetiedostot

Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisen peruskoulutuksen ja aikuiskoulutuksen järjestäjiä. Vuosittain Salpauksessa opiskelee yli 20 000 nuorta ja aikuista. Opettajia ja muuta henkilöstöä Salpauksessa on noin 900.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs