Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Salpauksen Jaakko Ekman on Taitajien Taitaja

Koulutuskeskus Salpaus

Salpauksen Jaakko Ekman on Taitajien Taitaja

Tiedote.
Julkaistu: 17.05.2013 klo 08:11
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpauksen suunnitteluassistenttiopiskelija, kärköläläinen Jaakko Ekman on valittu Taitajien Taitajaksi. Skills Finland ry:n nimeämä jury valitsee Taitajien Taitajan joka vuosi ammattitaidon SM-voittajien joukosta. 19-vuotias Ekman voitti CAD-suunnittelun SM-kultaa eilen päättyneissä Joensuun Taitaja2013-kisoissa. Ekmanin valinta julkistettiin Taitaja-tapahtuman päättäjäisissä 16.5.

Taitajien Taitaja on oman lajinsa ehdottomasti paras. Hän on ylpeä omasta osaamisestaan ja ammatistaan sekä ammatillisesta koulutuksestaan. Lisäksi hän on luonteeltaan positiivinen ja ulospäin suuntautunut. Ekman saa vuodeksi käyttöönsä uuden Honda Jazz -henkilöauton, jonka lahjoitii Taitaja2013-yhteistyökumppani E. Hartikainen Oy.

Jaakko Ekman on voittanut Taitaja-kilpailuissa jo kolmena peräkkäisenä vuonna, ensimmäisestä opiskeluvuodesta lähtien. Hän voitti myös CAD-suunnittelun EM-pronssia Belgian EuroSkills-kilpailussa syksyllä 2012. Ekmanin seuraava tavoite on ammattitaidon MM-kilpailu, joka järjestetään Saksan Leipzigissa heinäkuun alussa.

Ekman opiskelee viimeistä vuotta suunnitteluassistentiksi Koulutuskeskus Salpauksessa Lahdessa. Hän suorittaa myös ylioppilastutkinnon. CAD-suunnittelussa kilpaillaan suunnitteludokumenttien tuottamisesta luomalla 3D-osia ja -kokoonpanoja sekä piirustuksia.

11 mitalia Salpaukseen Taitaja2013-kisoista
http://www.epressi.com/tiedotteet/11-mitalia-koulutuskeskus-salpaukseen-taitaja2013-kisoista.html

Lisätietoja
Salpauksen Taitaja2013-joukkuejohtaja Jari Pöyhönen, puh. 050 526 5909

Liitetiedostot

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs