Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Salpauksella on uusi strategia ja uusi ilme

Koulutuskeskus Salpaus

Salpauksella on uusi strategia ja uusi ilme

Tiedote.
Julkaistu: 29.10.2015 klo 13:58
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpaus uudistuu. Uuden strategian painopisteitä ovat pedagogiikan ja oppimisratkaisujen muutos sekä työelämäkumppanuuksien ja verkostojen vahvistaminen. Salpauksen visio on: Salpaus – enemmän kuin koulu – opiskelijoiden ja työelämän kohtaamispaikka.

Strategiatyön yhteydessä on uudistettu myös Salpauksen brändi. Se sisältää toimintatavat, tuotteet, toimintaympäristön ja sekä visuaalisen ilmeen.

Salpauksen arvojen, perustehtävän ja vision pohjalta on Salpaukselle suunniteltu uusi visuaalinen ilme ja yhteisötunnus. Päävärinä on nyt oranssi, joka viestii rohkeudesta, ilosta ja uudistumisesta. Toisena tehovärinä on ennestään tuttu sininen. Yhteisötunnus on muotokieleltään voimakas, selkeä käsin tehdyn oloinen ja Salpauksen harjuja myötäilevä. Sekin viestii Salpauksen arvoja, oppimisen rohkeutta, tekemisen iloa ja reilua asennetta.

Palvelulupauksemme on Salpaus – Ole hyvä. Sillä on monta merkitystä: Nuorelle hakijalle se tarkoittaa kehotusta olemaan hyvä itselleen tekemällä oikeita valintoja, aikuiselle taas täydentämällä ammattitaitoaan tai valitsemalla uuden suunnan elämälleen. Henkilöstölle Ole hyvä -konsepti merkitsee hyvää ammattilaisuutta ja reiluutta työyhteisön jäsenenä, yrityksille ja muille yhteisöille hyvää kumppanuutta Salpauksen kanssa matkalla yhteiseen tavoitteeseen.

Salpauksen strategia vuosille 2016–2020: http://www.salpaus.fi/esittely/perustiedot/strategiamme/Sivut/default.aspx

Katso Salpauksen brändivideo, joka henkii uutta Salpaus-tarinaa: https://www.youtube.com/watch?v=CyV-w1MwdIM 

Lisätietoja

rehtori Päivi Saarelainen, puh. 0500 716 751
toimitusjohtaja Martti Tokola, puh. 050 526 5917
viestintä- ja markkinointijohtaja Tuula Kilpinen, puh. 050 526 5823
etunimi.sukunimi@salpaus.fi

Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisen peruskoulutuksen ja aikuiskoulutuksen järjestäjiä. Vuosittain Salpauksessa opiskelee yli 20 000 nuorta ja aikuista. Opettajia ja muuta henkilöstöä Salpauksessa on noin 900. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs