Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » SAKUstars-avajaisten violetti tunnelma huokui amisylpeyttä

Omnia

SAKUstars-avajaisten violetti tunnelma huokui amisylpeyttä

Tiedote.
Julkaistu: 20.04.2016 klo 12:15
Julkaisija: Omnia

Ensimmäinen SAKUstars-kisapäivä kruunattiin avajaisjuhlalla, joka järjestettiin Omnian Espoon keskuksen kampusalueella Kuninkaantien lukion salissa. Juhlapuheissa ja tunnelmassa huokui innostuneisuus ja ylpeys – innostuneisuus hienoja kisoja kohtaan sekä ylpeys omista kisasuorituksista ja amislaisuudesta.

Tilaisuudessa jaettiin palkintoja kisoissa menestyneille opiskelijoille ja nähtiin entisten ja nykyisten SAKU-kilpailijoiden esityksiä. Juhlaesitysten kautta avajaisyleisö pääsi kokemaan mistä SAKUstars-kulttuurikisassa on kyse. Esityksistä ensimmäisenä nähtiin viime vuoden yksinlaulusarjan voittaja Katariina Kekonin upea versio kappaleesta Something's got a hold on me. Muina huikeina ohjelmanumeroina nähtiin Lauri Kivelän video Pärjään, Aave Koneessa -duon kitaralla säestettyä musiikkia, räjähtävästi yleisön mukaansatempaavaa hevirokkia, Emilia Ojalan animaatio Monet eri silmät sekä Eetu Koiviston ja Heikki "Heku" Anttosen räppiesitys. Wau!

SAKUstars-kisalla on pitkät perinteet. Omnian ammattiopiston rehtori Maija Aaltola kertoi puheessaan osallistuneensa kisaan 30 vuotta sitten sijoittuen tanssikisassa hopealle – amiksessa siis todella osataan! Rehtori välitti myös ansaitun kiitoksen Omnian kisaorganisaatiolle, joka rakensi kisat Espooseen tehokkaasti, mutta rauhallisesti projektipäällikkö Leena Wiikarin johdolla.

Kisat päättyvät torstaina 21.4., mutta sitä ennen ehditään nähdä vielä monta upeaa esitystä. Kisaohjelman ja oheisohjelmien tiedot löytyvät osoitteesta sakustars.fi. Median edustajat ovat tervetulleita tapahtumaan.

SAKUstars-kulttuurikilpailu järjestetään Espoossa Omniassa 19.-21.4.2016. Vuonna 2017 kisataan Kuopiossa.

Kuvat

Kuvat avajaisista ja muista kisatapahtumista löytyvät SAKU ry:n Flickr-tililtä.

Kisasivut

www.sakustars.fi

Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia on monialainen koulutuksen järjestäjä, joka tarjoaa nuorille ja aikuisille toisen asteen ammatillista koulutusta, oppisopimuksia, lukio-opetusta, työpajatoimintaa sekä vapaan sivistystyön kursseja. Eri-ikäiset oppijat voivat joustavasti yhdistää esimerkiksi opintoja ja harrastustoimintaa mielekkäiksi kokonaisuuksiksi. Omniassa työskentelee 860 alansa ammattilaista ja oppijoita on eri yksiköissä vuosittain yli 60.000.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs