Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Säätiö palkitsee matematiikassa pärjänneitä kevään ylioppilaita ja ansioituneita opettajia

Teknologiateollisuus ry

Säätiö palkitsee matematiikassa pärjänneitä kevään ylioppilaita ja ansioituneita opettajia

Tiedote.
Julkaistu: 29.05.2015 klo 11:00
Julkaisija: Teknologiateollisuus ry

Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiö jakaa 1 000 euron stipendin 80:lle huippupisteet pitkässä matematiikassa kirjoittaneelle kevään ylioppilaalle. Myös ansioituneita matemaattisten aineiden opettajia palkitaan.

Huippupisteet matematiikassa toivat tonnin 80 kevään ylioppilaalle

Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiö palkitsee vuosittain kaikki pitkän matematiikan kokeessa huippupisteet (63–66 pistettä) kirjoittaneet ylioppilaat 1 000 euron stipendillä. Tänä keväänä 80 ylioppilasta ylsi stipendinarvoiseen suoritukseen. Lisäksi stipendinsä saa myöhemmin yhdeksän pisterajan kevään kirjoituksissa ylittänyttä oppilasta, kunhan he saavat ylioppilastutkintonsa valmiiksi.

Stipendejä jaetaan lakkiaisissa ympäri Suomen. Tänä vuonna eniten stipendejä (6 kpl) meni Ressun lukioon Helsinkiin ja Etelä-Tapiolan lukioon Espooseen.

Onnea stipendiaateille! Stipendin saaneet kevään 2015 ylioppilaat löytyvät täältä.

Ansioituneita opettajia tänä vuonna ennätysmäärä Ylöjärvellä

Säätiö on palkinnut ansioituneita matemaattisten aineiden opettajia eri koulutusasteilta keväästä 2005 lähtien, yhteensä yli miljoonalla eurolla. Palkinnon saa 20 opettajaa tai opettajien työryhmää, jotka ovat edistäneet matemaattisten aineiden opetusta ansioituneesti.

Tänä vuonna erityismaininnan ansaitsee Ylöjärvi, jossa palkittuja opettajia on peräti neljä: kolmen opettajan työryhmä alakoulussa ja yläkoulun opettaja.

Onnea opettajille ansiokkaasta työstä! Palkitut opettajat ja työryhmät löytyvät täältä.

Lisätietoja:

Laura Juvonen, Teknologiateollisuuden 100-vuotissaäätiön asiamies,laura.juvonen@teknologiateollisuus.fi, puh. 040 589 6263

Teknologiateollisuus ry on elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, joka edistää Suomen keskeisimmän vientialan kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä. Suomalaisen teknologiateollisuuden päätoimialoja ovat elektroniikka- ja sähköteollisuus, kone- ja metallituoteteollisuus, metallien jalostus, suunnittelu ja konsultointi sekä tietotekniikka. Teknologiateollisuus vastaa 50 prosentista Suomen viennistä ja 75 prosentista tutkimus- ja kehitysinvestoinneista. Ala työllistää suoraan lähes 275 000 ja välillisesti noin 700 000 suomalaista. Jatkuvasti kehittyvä ja ajassa elävä teknologiateollisuus luo perustan suomalaiselle hyvinvoinnille.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs