Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Rockway ja F-Musiikki järjestävät tapahtuman musiikin tekemisestä ja jakavat kitaroita

F-Musiikki Oy

Rockway ja F-Musiikki järjestävät tapahtuman musiikin tekemisestä ja jakavat kitaroita

Tiedote.
Julkaistu: 20.10.2016 klo 11:00
Julkaisija: F-Musiikki Oy

Rockway ja F-Musiikki järjestävät lauantaina 22.10.2016 Musiikin avoimet ovet -tapahtuman F-Musiikki Tampereen myymälässä. Tapahtuman teemana on musiikin tekeminen, ja aiheeseen liittyviä klinikoita on tarjolla yhteensä 11 kappaletta.


Musiikin avoimet ovet -tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Siihen voi osallistua joko paikan päällä tai live-lähetyksen välityksellä Rockwayn verkkosivulla. Tapahtuman aikana myös kaikki Rockway.fi -internetmusiikkikoulun kurssit ovat maksuttomia.

Lisäksi sekä paikan päällä että verkossa arvontoihin osallistuvien kesken arvotaan tunnin välein yhteensä 12 kitaraa.

Aikataulu ja muut tarkemmat tiedot osoitteesta www.rockway.fi/avoimetovet

Yhteydenotot ja lisätietoja:

Ari Latvala

Marketing coordinator

ari.latvala@rockway.fi

+358 50 410 5687

F-Musiikki on 119 vuotias Suomen suurin soittimien vähittäismyyjä ja maahantuoja. Yhtiöllä on jälleenmyyjäverkoston lisäksi oma myymäläketju ja verkkokauppa. 

F-Musiikin maahantuomia merkkejä ovat mm. Yamaha, Casio, Beyerdynamic, Klotz, D’addario, Bösendorfer, Seiko, sekä maailman johtavat nuottikustantamot.

Yhtiön pääkonttori, logistiikkakeskus, tukkumyynti, sekä huollot sijaitsevat Vantaalla Antaksentie 4:ssä Kiinteistössä on myös pohjoismaiden suurin soitinmyymälä esiintymis,- ja kokeilutiloineen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs