Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Realistista aikuispedagogiikkaa monikulttuurisissa toimintaympäristöissä -kirja julkaistu

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Realistista aikuispedagogiikkaa monikulttuurisissa toimintaympäristöissä -kirja julkaistu

Tiedote.
Julkaistu: 15.05.2012 klo 15:08
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

HAMK Ammatillinen opettajakorkeakoulu on vuodesta 2006 lähtien toteuttanut monikulttuurisuuteen suuntautuvaa opettajankoulutusohjelmaa. Koulutus on toteutettu suomen kielellä ja suunnattu maahanmuuttajataustaisille ja suomalaisille opettajaopiskelijoille.

Realistista aikuispedagogiikkaa monikulttuurisissa toimintaympäristöissä -kirjan artikkelit on koottu monikulttuurisuuteen suuntautuvan opettajankoulutusryhmän opinnäytetöistä. Artikkelien lähtökohtana ovat oppilaitosten ja opettajien arjen kokemukset monikulttuurisesta pedagogiikasta. Arjen kokemuksista nousevan tutkivan ja kehittävän otteen kautta on koottu kirjava huntu, joka kattaa monikulttuuriseen pedagogiikkaan liittyviä monenlaisia asioita ja ilmiöitä. Kirjoittajat ovat erilaisissa oppilaitoksissa toimivia, kokeneita maahanmuuttajien ja monikulttuuristen ryhmien opettajia.

Julkaisu tuo omalta osaltaan panoksensa ajankohtaiseen keskusteluun maahanmuuttajien kotoutumisessa ja koulutuksessa esiintyviin haasteisiin ja soveltuu kaikille monikulttuurisiin kysymyksiin perehtyville, erityisesti opettajille ja kouluttajille. Kirjan ovat toimittaneet HAMK Ammatillisen opettajakorkeakoulun yliopettajat Leena Nikander ja Riitta Metsänen.

Julkaisun voi tilata osoitteesta www.hamk.fi/julkaisut.

Lisätiedot
Leena Nikander, p. 03 646 3345 tai sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi
Riitta Metsänen, p. 03 646 3368 tai sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs