Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Professori Markku Kivinen luennoi Kyamkissa

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Professori Markku Kivinen luennoi Kyamkissa

Tiedote.
Julkaistu: 31.10.2014 klo 14:30
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Professori Markku Kivinen Aleksanteri-instituutista luennoi Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa ajankohteisesta aiheesta "Onko Venäjä Suomen toimintaympäristönä muuttunut?"

Aika: keskiviikko 5.11.2014 klo 16 - 18
Paikka: Kyamk, Kasarminmäen kampus, Kaarisali 357, Paraatikenttä 7, Kouvola

Kirjailija ja yhteiskuntatieteilijä, VTT Markku Kivinen on toiminut Helsingin yliopiston Aleksanteri-instituutin johtajana vuodesta 1996. Hän on myös Choices of Russian Modernisation -huippuyksikön johtaja. Hänen erityisosaamistaan ovat yhteiskuntateoria, Venäjän sisä- ja ulkopolitiikka, vertaileva transition-tutkimus, sosiaalinen eriarvoisuus, valta ja demokratia, kulttuurin rakenteet ja makroprosessit.

Luento on osa Kymenlaakson ammattikorkeakoulun Venäjä-toimintaa. Kansainvälisyys korostuu ammattikorkeakoulun visiossa ja profiilissa:

Erikoistuneena Venäjä-yhteistyöhön ja osaamiseen EU–Kymenlaakso–Venäjä (Pietari) -akselilla, ammattikorkeakoulu on osa uutta ja vahvaa Kaakkois-Suomen korkeakoulurakennetta. Kyamk profiloituu kansainvälisen ja erityisesti Venäjä-osaamisen kehittäjäksi yhdessä korkeakoulukentän ja elinkeinoelämän kanssa.

Kyamkin Venäjä-toimintaan voi tutustua sivulla www.kyamk.fi/venajatoiminnot.

Lisätiedot

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Lehtori Marja-Liisa Sirén-Huhtinen
p. 044 702 8530, etunimi.sukunimi@kyamk.fi

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on arvostettu, vastuullinen ja kansainvälinen kouluttaja. Ammattikorkeakoulu on alueellisen kilpailukyvyn rakentaja, työelämän uudistaja ja innovaatioiden tuottaja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs