Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Porin ammatilliseen opettajankoulutusryhmään haetaan tammikuussa

Tampereen ammattikorkeakoulu

Porin ammatilliseen opettajankoulutusryhmään haetaan tammikuussa

Tiedote.
Julkaistu: 07.01.2013 klo 11:53
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammatillinen opettajakorkeakoulu on järjestänyt ammatillista opettajankoulutusta Porissa jo useita vuosia. Uusi ryhmä aloittaa jälleen elokuussa 2013, ja siihen haetaan tammikuussa.

Ammatillinen opettajankoulutus on ammattikorkeakoulujen ja ammatillisten oppilaitosten opettajille ja opettajiksi aikoville tarkoitettua koulutusta, joka antaa pedagogisen kelpoisuuden edellä mainittujen oppilaitosten lisäksi myös yleissivistäviin oppilaitoksiin ja vapaaseen sivistystyöhön. Koulutuksen laajuus on 60 opintopistettä. Koulutus kestää 1-2 vuotta. Se järjestetään aloitusjaksoa lukuun ottamatta kokonaan Porissa.

Hakuaika ammatilliseen opettajankoulutukseen on 7. - 25.1.2013. Hakulomake ohjeineen löytyy hakuajan alkaessa verkosta osoitteessa www.opekorkeahaku.fi.

Tiedotustilaisuus koulutuksesta ja siihen hakeutumisesta on torstaina 17.1.2013 klo 16.30 -17.45 Porin ammattiopiston auditoriossa (Luvianpuistokatu 1, Pori). Yliopettaja Pekka Kalli ja suunnittelija Eeva Manni kertovat opettajankoulutuksesta ja siihen hakeutumisesta, muun muassa kelpoisuusvaatimuksista.

Lisätietoja:

  • suunnittelija Eeva Manni, puh. 03 245 2052
  • yliopettaja Pekka Kalli, puh. 050 351 6542

 

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tamk.fi.

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta yli 10 000 opiskelijalle seitsemällä koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 800. TAMK toimii Tampereen lisäksi Ikaalisissa, Mänttä-Vilppulassa ja Virroilla.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs