Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Pohdintoja itsemurhien ehkäisyyn -seminaaripäivä Mikkelissä 21.11.2013

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Pohdintoja itsemurhien ehkäisyyn -seminaaripäivä Mikkelissä 21.11.2013

Tiedote.
Julkaistu: 22.10.2013 klo 09:00
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mikkelin ammattikorkeakoulussa järjestetään 21.11. seminaari, jossa pohditaan miten itsemurhia voidaan ehkäistä. Seminaaripäivän tavoitteena on herättää keskustelua ja tarkastella itsemurhien tunnistamiseen, ehkäisyyn ja hoitoon liittyviä kysymyksiä. 

Päivän toteutus liittyy kansainväliseen Euregenas - itsemurhien ehkäisy -hankkeeseen, jossa Suomesta mukana ovat Terveyden ja hyvinvoinnin laitos ja Mikkelin ammattikorkeakoulu. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa tietoisuutta ja osaamista mielenterveyden edistämisessä ja itsemurhien ehkäisyssä, edistää itsemurhariskin varhaista tunnistamista ja itsemurhaa yrittäneiden hoitoa sekä itsemurhan tehneiden läheisten tukemista.

Seminaari järjestetään ammattikorkeakoulun A-rakennuksen auditoriossa. Seminaariin on vapaa pääsy, ennakkoilmoittautumiset riitta.kuismin@mamk.fi

Lisätietoja ja tarkempi ohjelma: www.mamk.fi

Riitta Kuismin
riitta.kuismin@mamk.fi
puh  +358 40 52 11 821   Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs