Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Päijät-Hämeen ysiluokkalaisten Taitaja9-mestaruudesta kilpaillaan Salpauksessa ke 14.10.

Koulutuskeskus Salpaus

Päijät-Hämeen ysiluokkalaisten Taitaja9-mestaruudesta kilpaillaan Salpauksessa ke 14.10.

Tiedote.
Julkaistu: 09.10.2015 klo 09:51
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpaus järjestää Päijät-Hämeen yhdeksäsluokkalaisille Taitaja9-paikalliskilpailun keskiviikkona 14.10. Vipusenkadun kampusalueella. Paikalliskilpailuihin osallistuu tänä vuonna 27 sekajoukkuetta, joissa jokaisessa on kolme oppilasta.

Taitaja9 on yhdeksäsluokkalaisten joukkuekilpailu, jonka tehtävät tutustuttavat hauskalla tavalla taito- ja taidealoihin. Tehtävät edellyttävät kädentaitoja, yhteistyötä ja nokkeluutta. Kilpailun tavoitteena on tukea nuorten ammatinvalintaa ja herättää peruskoululaisten kiinnostusta kädentaitoja vaativiin ammattialoihin.

Kilpailussa on kuusi tehtävää, jotka nopeimmin suorittanut joukkue voittaa. Tehtävät on jaettu kahteen lähtöön, joista ensimmäinen alkaa kello 9.40 ja toinen kello 12.30. Tulokset julkistetaan ja palkinnot jaetaan kello 14.30 alkaen. Kilpailupaikkana toimii Vipusenkadun kampuksen liikuntasali osoitteessa Vipusenkatu 5 A.

Paikalliskilpailuiden viisi parasta joukkuetta jatkaa Hämeen Taitaja9-aluekilpailuun, joka käydään Hämeenlinnassa 28.1.2016. Aluekilpailujen parhaat joukkueet kohtaavat toukokuussa Seinäjoella valtakunnallisessa loppukilpailussa, joka järjestetään osana Taitaja2016-tapahtumaa.

Media on tervetullut seuraamaan Taitaja9-paikalliskilpailua.

Avoimet ovet Salpauksen toimipisteissä

Taitaja9-kilpailujen lisäksi Vipusenkadun kampusalueella vietetään 14.–15.10. avoimien ovien päiviä, joiden aikana kaikilla kiinnostuneilla on mahdollisuus tutustua Koulutuskeskus Salpauksen Vipusenkadulla järjestämään koulutukseen.

Myös muissa Salpauksen toimipisteissä vietetään avoimien ovien tapahtumia. Ståhlbergin- ja Svinhufvudinkadun kampuksella järjestettäviin koulutuksiin pääsee tutustumaan 13.–14.10. ja Lahden Jokimaalla järjestettävään hevosalan koulutukseen torstaina 15.10.

Toimipisteiden avoimien ovien aikataulut ja yhteystiedot.

Lisätietoja Taitaja9-kilpailusta:
kilpailunjohtaja Krista Velling, p. 050 538 2379 
http://www.skillsfinland.fi/fi/taitaja-9

Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisen peruskoulutuksen ja aikuiskoulutuksen järjestäjiä. Vuosittain Salpauksessa opiskelee yli 20 000 nuorta ja aikuista. Opettajia ja muuta henkilöstöä Salpauksessa on noin 900. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs