Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Päijät-Hämeen parhaat NY-yritykset tulevat Vierumäeltä ja Padasjoelta

Koulutuskeskus Salpaus

Päijät-Hämeen parhaat NY-yritykset tulevat Vierumäeltä ja Padasjoelta

Tiedote.
Julkaistu: 08.02.2012 klo 15:23
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Päijät-Hämeen parhaat opiskelijoiden harjoitusyritykset valittiin NY-aluemessuilla, jotka järjestettiin DuuniExpon yhteydessä Lahti Hallissa keskiviikkona 8.2.2012. Toisen asteen parhaaksi harjoitusyritykseksi valittiin Vierumäen urheiluopiston Re´Go Sport NY ja perusasteen parhaaksi Padasjoen yhtenäiskoulun Henkien kuiskaus NY. Nämä yritykset jatkavat loppukilpailuun valtakunnallisille Uskalla yrittää -messuille, jotka järjestetään huhtikuussa Hämeenlinnassa.

Tuomaristo kehui Re´Go Sportin tekemisen meininkiä ja todellista yrittäjäasennetta. Lisäksi tuomaristo kiitti muun muassa yrityksen kierrätysperiaatetta. Re´Go Sport ottaa lahjoituksena vastaan käytettyjä urheiluvälineitä, kunnostaa niitä ja myy tai lahjoittaa eteenpäin. Yritykseen kuuluvat Ville Kuusisto, Joonas Rantanen, Niklas Tammi ja Timo Hakanen.

Henkien kuiskaus sai tuomaristolta kiitosta käsityöperinteen ylläpitämisestä. Yritys valmistaa uniikkeja koruja käsityönä, ja sen muodostavat Jonna Virtanen, Kristina Talanova, Toivo Mattila ja Sara Anttila.

Re´Go Sport palkittiin myös parhaasta messuosastosta. Parhaiksi myyjiksi valittiin Vierumäen Bootcamp NY:n Aras Amin ja Heidi Hydén. Paras tuote löytyi Koulutuskeskus Salpauksen Paratiisiomena NY:ltä. Paratiisiomenaa pyörittää Koulutuskeskus Salpauksen vaatetusalan opiskelija Mira Silvennoinen, joka valmistaa yksilöllisiä vaatteita.

Messujen tuomaristo koostui päijäthämäläisistä liike-elämän edustajista. Messuilla oli mukana noin kaksikymmentä NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa mukana olevaa yritystä. NY-yritykset ovat opiskelijoiden perustamia harjoitusyrityksiä, jotka toimivat oikealla rahalla yhden lukuvuoden ajan.

Messujen järjestäjinä toimivat Päijät-Hämeen YES-keskus ja Nuori Yrittäjyys ry:n aluetoimisto. Päijät-Hämeen YES-keskus on Koulutuskeskus Salpauksen hanke, joka toimii Hämeen ELY-keskuksen rahoittamana vuoden 2013 loppuun.

Lisätietoja
Koulutuskeskus Salpaus
yrittäjyysvalmennuspäällikkö Heidi Hosiokangas, puh. 044 708 0650
projektikoordinaattori Sari Mertsalmi, puh. 044 708 0846

 

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs