Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Oulun yliopiston Abipäivät kokoavat yhteen lähes 4500 lukiolaista opinto-ohjaajineen

Oulun yliopisto

Oulun yliopiston Abipäivät kokoavat yhteen lähes 4500 lukiolaista opinto-ohjaajineen

Tiedote.
Julkaistu: 10.11.2014 klo 08:30
Julkaisija: Oulun yliopisto

Oulun yliopisto, hakijapalvelut, opiskelijarekrytointi ja kansainväliset palvelut
Tiedote 10.11.2014

Abi yliopiston sydämessä <3

Oulun yliopiston Abipäivät kokoavat yhteen lähes 4500 lukiolaista opinto-ohjaajineen

Pohjois-Suomen suurimmassa ja suosituimmassa korkeakouluopintoihin erikoistuneessa messutapahtumassa abi on yliopiston sydämessä! Oulun yliopiston Abipäivät ovat ottaneet abit sydämen asiakseen ja uudistuneet tarjotakseen nuorille yhä paremmat mahdollisuudet löytää oma alansa.

Abipäivien ohjelmatarjonta on rakennettu koulutusaloittain omaa tulevaisuuttaan pohtivan nuoren näkökulmasta. Tutustumismahdollisuuksia Oulun yliopiston 32 koulutusohjelmaan on tarjolla lähes kaksinkertainen määrä edellisvuosiin verrattuna. Myös Oulun yliopiston avoin yliopisto ja useita ammattikorkeakouluja on mukana Abipäivillä.

Oulun yliopiston Abipäivät järjestetään 26. kerran 12.–13.11.2014. Tapahtuma on Pohjois-Suomen merkittävin korkeakouluopintoja esittelevä tapahtuma, joka kokoaa yhteen lähes 4500 lukiolaista ja opinto-ohjaajaa 80 lukiosta Kokkolasta Inariin.

Abipäiviä voi seurata myös Instagramissa #abipäivät2014 ja @unioulu.fi.

Opiskelijoilta tietoa koulutusaloista

Oulun yliopiston 32 koulutusohjelmaa kahdeksalta koulutusalalta esittäytyvät Oulun yliopiston Abipäivillä ainejärjestöjen, opiskelijoiden ja yliopiston henkilökunnan voimin. Abipäivillä on erinomainen mahdollisuus tutustua eri koulutusaloihin osallistumalla esittelytilaisuuksiin ja tutustumiskierroksiin tai juttelemalla eri alojen opiskelijoiden kanssa.

Koulutusohjelmien lisäksi esillä ovat Oulun yliopiston Opiskelijakeskuksen palvelut, muun muassa opiskelijavaihto, kieli- ja viestintäopinnot sekä liikuntapalvelut. Myös erinomaisen mahdollisuuden yliopisto-opintoihin tutustumiseen ja oman osaamisen täydentämiseen tarjoava Oulun yliopiston avoin yliopisto on mukana Abipäivillä.

Abipäivillä ovat lisäksi mukana Oulun ammattikorkeakoulu, Kajaanin ammattikorkeakoulu, Centria ammattikorkeakoulu, Diakonia-ammattikorkeakoulu, Lapin yliopisto ja Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto.

Yhteydenotot:

palvelupäällikkö Kimmo Kuortti, Oulun yliopisto
puh. 040 771 8494, sähköposti: hakijapalvelut@oulu.fi

Lisätietoja Abipäivistä osoitteessa: http://www.oulu.fi/yliopisto/haeopiskelijaksi/abipaivat

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs