Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Oulun ammattikorkeakoulun avajaisissa palkittiin ansioituneita oamkilaisia

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun avajaisissa palkittiin ansioituneita oamkilaisia

Tiedote.
Julkaistu: 06.09.2016 klo 14:09
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oamkin lukuvuoden avajaisissa 6.9. Ouluhallissa palkittiin tuttuun tapaan vuoden opiskelija, opettaja, oamkilainen, julkaisu sekä opinnäytetyö.

Vuoden julkaisu

Vuoden julkaisu on Digijournalismin uudet aatteet. Digisilta-hankkeen loppujulkaisu, ePooki- artikkeli. Sen tekijät ovat lehtori Minna Karukka, projektipäällikkö Senni Laine ja projektipäällikkö Heidi Ålander.

”Julkaisu on sarja kiinnostavia ja ajankohtaisia artikkeleita. Se kuvastaa Oulun ammattikorkeakoulun tutkimustyötä parhaimmillaan luotaamalla tulevaisuutta. Laadukas julkaisu on syntynyt opetushenkilökunnan, opiskelijoiden ja työelämän yhteistyönä”.

 

Vuoden opinnäytetyö

Vuoden opinnäytetyö on Neitsytmatka bibliografioiden maailmaan jäävuoria väistellen: Bibliografia Titanic-tietoteoksista. Opinnäytetyön tekijä on kirjasto- ja tietopalvelun tradenomiksi valmistunut Paula Posio. Työn ohjaaja on Ulla Virranniemi.

”Toiminnallinen opinnäytetyö tiivistää teoriaosuudessa ansiokkaasti bibliografian tekemisen teoriaa. Opinnäytetyöllä on merkitystä myös kansainvälisesti. Toimeksiantaja on kansainvälisesti tunnettu tutkija, joka hyödyntää työtä julkaisuissaan. Opinnäytetyö on myös erityisen ansiokas opiskelijan oppimisprosessin ja sen kuvaamisen kannalta. Opiskelija on työssään osoittanut ammatillista kasvua noviisista erityisasiantuntijaksi.”

 

Vuoden opiskelija

Vuoden opiskelija on mediatuottamista opiskeleva Juho-Pekka Palomaa.

”Juho-Pekka Palomaa on ollut edistämässä kansainvälistä toimintaa monella saralla ja tasolla, esimerkiksi kansainvälisenä tuutorina ja vaihto-opiskelijana, myös Kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyön keskuksen palveluksessa. Juho-Pekan myönteinen asenne ja vuorovaikutteinen toimintatapa kansainvälisten asioiden parissa ansaitsee erityiskiitoksen.”

 

Vuoden opettaja

Vuoden opettaja on liiketalouden osaston tuntiopettaja Sanna Oja.

”Sanna Oja on ihmisläheinen ja ammatilleen omistautunut opettaja, joka aidosti välittää opiskelijoistaan vastaamalla heidän tarpeisiinsa. Hän on myös esimerkillinen valmentaja, joka osaa kuunnella opiskelijoitaan sekä esittää oikeita kysymyksiä, jotka johdattavat vastauksen luo.”

 

Vuoden oamkilainen

Vuoden oamkilainen on opiskelijapalveluassistentti Tarja Hänninen

”Opiskelijapalveluassistentti Tarja Hänninen on ystävällinen, auttavainen ja kannustava. Hän löytää vastauksen mihin tahansa pulmaan ja auttaa ratkaisemaan vaikeammatkin asiat. Hän on aina valmis auttamaan pyyteettömästi niin opiskelijoita kuin työntekijöitä. Tarja Hänninen tekee työnsä sitoutuneesti ja huolehtii siitä, että asiat hoituvat jouhevasti.”

 

Onnea kaikille palkituille! Palkitut saivat kunniakirjan sekä Oamkin kultaisen rintamerkin.

 

Vuoden alumni ja sidosryhmä palkitaan Oamk-gaalassa 30.9.

 

Lisätietoja: rehtori Jouko Paaso, p. 044 556 8200

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 640 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs