Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Oriveden opistoa koskeva neuvottelu alkoi Oriveden kaupungin kanssa

Kansanvalistusseura

Oriveden opistoa koskeva neuvottelu alkoi Oriveden kaupungin kanssa

Tiedote.
Julkaistu: 11.01.2013 klo 13:42
Julkaisija: Kansanvalistusseura

Julkisuudessa on esiintynyt huolta Kansanvalistusseuran tahtotilasta ajaa Oriveden Opiston toiminta alas tai ainakin supistaa sitä.

Moni orivesiläinen sekä opiston ystävä on ilmaissut rakentavia ehdotuksia opiston säilyttämisestä Orivedellä. Säätiön ja kaupungin johto on ottanut ehdotukset myönteisesti vastaan ja käynnistänyt selvitystyön.

Kansanvalistusseura ja Oriveden kaupunki ovat tänään sopineet työryhmän perustamisesta. Sen tehtävänä on selvittää rakenteelliset vaihtoehdot laaja-alaisen, paikallisuutta, seudullisuutta ja valtakunnallisuutta palvelevan koulutustoiminnan säilymiseksi ja kehittymiseksi elinvoimaisena Orivedellä.

Työryhmän tavoitteena on kehittää yhteiskunnan muutoksiin ja tulevaisuuteen sopeutuva moderni ja maineikas toimintamalli. Se muodostuu säätiön ja kaupungin edustajista. Työryhmän ehdotukset valmistuvat maaliskuun loppuun mennessä.

Lisätietoja:

Oriveden Opiston rehtori Kaisa Väyrynen 0500 834929

Oriveden kaupunginjohtaja Juha Kuusisto (03) 5655 6000

 

Tilaa sivistykselle!

KANSANVALISTUSSEURAN säätiö edistää sivistystyötä ja aikuiskasvatusta. Tarkoitustaan se toteuttaa harjoittamalla ja kehittämällä vapaan sivistystyön ja muun aikuiskasvatuksen julkaisu-, tiedotus- ja koulutustoimintaa sekä osallistumalla oman alansa kansainväliseen yhteistyöhön.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs