Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Opiskelijavoimin järjestetyt Kunnon messut tarjoavat liikuntaelämyksiä

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Opiskelijavoimin järjestetyt Kunnon messut tarjoavat liikuntaelämyksiä

Tiedote.
Julkaistu: 19.01.2016 klo 09:12
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Kunnon messut järjestetään sunnuntaina 24.1. Rauman talviharjoitteluhallissa. Terveyteen ja liikuntaan keskittyvän messutapahtuman järjestävät SAMKin opiskelijat. Messut järjestetään yhteistyössä Rauman kaupungin kanssa.

Projektipäällikkö, SAMKissa tuotantotaloutta opiskeleva Ilkka Heikinniemi kuvailee messujen järjestämistä mukavan haastavaksi ja laaja-alaiseksi projektiksi.  Hän on mielissään, että opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua tällaiseen toimintaan.

– Projekti on sisältänyt kehitystoimintaa ja suunnittelua melko vapain käsin. Tiimityöskentelyä ja oikeanlaista delegointia. Lisäksi budjetin ja sopimuksien hoitamista, hän luettelee. 

Heikinniemi on saanut arvokasta kokemusta käytännön asioiden hoitamisesta, suhdetoiminnasta sekä projektin etenemisen suunnittelusta ja toteuttamisesta.

– Onhan se ollut haastavaakin pitää koko paletti käsissä, kaikkine pienine yksityiskohtineen.

 

Tarjolla hyvinvoinnin tukemista

Messuilla voi päivän aikana osallistua muun muassa erilaisille ryhmäliikuntatunneille, tarjolla on esimerkiksi Movementia, Bailamamaa ja Asahia. Tänä vuonna pääsee halutessaan myös sumopainimaan. Tuntien lisäksi messuilla on useita näytteilleasettajia hyvinvoinnin ja terveyden alalta.

Kunnon Messut juontaa Vuoden raumalaiseksi valittu Hesa-Äijä, "maailman raumlaisin hesalaine", joka nousi kesällä 2015 suureen nettisuosioon hauskoilla videoillaan.

Pääsymaksu on 5 €/hlö ja alle 13-vuotiaat pääsevät vanhemman seurassa ilmaiseksi. 200 ensimmäistä messukävijää saavat tuotekassin. Lisäksi 100 ensimmäistä opiskelijaa saavat opiskelijakorttia näyttämällä Kunnon messujen haalarimerkin.

Lue lisää mm. näytteilleasettajista Facebookista >>

 

Lisätiedot: SAMKin opiskelija, projektipäällikkö Ilkka Heikinniemi, p. 044 986 8944 / ilkka.heikinniemi@student.samk.fi

 

 

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on noin 6000 opiskelijan ja 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Kampukset ovat Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tutkintoja kuudella eri osaamisalueella: hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Tulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys ovat painopistealueita.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs