Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Oamkin kamarikuoro mukana Bachin Jouluoratoriossa 19.12. ja 21.12.

Oulun ammattikorkeakoulu

Oamkin kamarikuoro mukana Bachin Jouluoratoriossa 19.12. ja 21.12.

Tiedote.
Julkaistu: 16.12.2014 klo 08:48
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) kamarikuoro on mukana Oulun tuomiokirkkoseurakunnan ja Karjasillan seurakunnan järjestämässä Bachin Jouluoratoriossa 19.12. ja 21.12. Oamkin kamarikuoro koostuu musiikin opiskelijoista, ja se toimii ammattikorkeakoulun edustuskuorona.

Bachin Jouluoratorio sisältää kuusi osaa. Oamkin kamarikuoro on mukana niistä kolmessa ensimmäisessä yhdessä Oulun Kamariorkesterin kanssa. Osat esitetään Oulun tuomiokirkossa perjantaina 19.12. kello 19.00 ja Karjasillan kirkossa sunnuntaina 21.12. kello 15.00. Kapellimestarina toimii Olli Heikkilä. Solistien joukossa ovat Oamkista valmistuneet mezzosopraano Annemari Moilanen sekä bassobaritoni Jussi Juola.

Johann Sebastian Bachin Jouluoratorio BWV 248 koostuu kuudesta osasta eli kantaatista, jotka esitettiin alun perin erikseen joulupyhien jumalanpalveluksissa. Teoksen kantaatit 1–3 kertovat tapahtumista ennen Jeesuksen syntymää tutun jouluevankeliumin pohjalta. Kantaatit 4–6 kertovat puolestaan tapahtumista Jeesuksen syntymän jälkeen. Cantio Laudis -kuoro ja Oulun Kamariorkesteri esittävät nämä osat Oulun tuomiokirkossa 6.1.2015 kello 18.00 johtajanaan kapellimestari Olli Heikkilä. Solistien joukossa ovat Oamkissa opiskeleva baritoni Tomi Punkeri sekä jo valmistunut mezzosopraano Sirkka Rautakoski.

Käsiohjelma 19.12. konserttiin maksaa 10 euroa, ja sen voi lunastaa kirkon pääovelta tuntia ennen konsertin alkua. Ilman käsiohjelmaa tilaisuuteen on vapaa pääsy varttia ennen konsertin alkua, mikäli vapaita paikkoja on. Tilaisuutta voi seurata myös verkossa osoitteessa virtuaalikirkko.fi.

Lisätietoa: Oamkin tuntiopettaja, kapellimestari Olli Heikkilä, 041 547 9929, olli.heikkila@gmail.com

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 640 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs