Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Oamkin englanninkielisissä koulutuksissa korostuu kansainvälisyys – Haku koulutuksiin on käynnissä

Oulun ammattikorkeakoulu

Oamkin englanninkielisissä koulutuksissa korostuu kansainvälisyys – Haku koulutuksiin on käynnissä

Tiedote.
Julkaistu: 10.01.2014 klo 09:09
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Ammattikorkeakoulujen englanninkielisen koulutuksen yhteishaku alkoi 7.1., ja hakuaikaa on 11.2.2014 saakka. Koulutuksiin haetaan valtakunnallisen sähköisen haun kautta osoitteessa admissions.fi.

Oulun ammattikorkeakoulussa (Oamk) on haettavana kolme englanninkielistä koulutusta, joissa on yhteensä 87 aloituspaikkaa. Haettavat koulutukset ovat Degree Programme in Business Information Technology, Degree Programme in Information Technology ja Degree Programme in International Business.

Oamkin englanninkielisissä koulutuksissa korostuu kansainvälisyys. Vuonna 2013 hakijoiden joukossa oli 79 eri kansalaisuutta. Suomalaisia aloittaneista opiskelijoista oli noin kolmannes. Koulutukset toteutetaan englanniksi, ja osa tutkintoon kuuluvista opinnoista tai harjoittelusta on mahdollista suorittaa ulkomailla; vaihtokohteita on ympäri maailmaa. Suoritettavat tutkinnot ovat kansainvälisesti tunnustettuja bachelor-tason tutkintoja, jotka vastaavat alempaa korkeakoulututkintoa.

Kansainvälistä markkinointia (International Business) tai tietojenkäsittelyä (Business Information Technology) opiskelevilla on myös mahdollisuus hakea suorittamaan kansainvälistä kaksoistutkintoa Saksaan Hochschule Neu-Ulm University of Applied Scienceen tai Yhdysvaltoihin Kaliforniassa sijaitsevaan Northwestern Polytechnic Universityyn.

Lisätietoja koulutuksista, valintaperusteista ja hakemisesta löytyy Oamkin verkkosivuilta osoitteesta oamk.fi/studies.

Lisätietoja: opiskelijapalvelupäällikkö Marita Aikio, 010 272 2155, 050 383 8442, marita.aikio@oamk.fi

Oulun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs